Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Рапър пести по милион на година, като коси сам тревата в имението си

“Против хвърлянето на пари на вятъра съм, но също така е важно хората да се наслаждават на плодовете на своя труд,” казва Рос.

Рик Рос обитава имение с площ 235 акра (950 декара) във Файетвил, Джорджия, което преди това беше собственост на боксовата легенда Ивандър Холфийлд.

Въпреки че придоби имота на Холифийлд, Рос не следва финансовите практики на боксьора, който изгуби почти всичките си пари. Вместо да харчи по около 1 млн. долара на година, за да поддържа тревата на огромното имение, Рос, всъщност, я коси сам, заяви той пред Forbes, цитирани от profit.bg.

“Когато купих имението във Файетвил, местните ме питаха дали знам, че Холифийлд е харчел по 1 млн. долара на година за косене на тревата. Затова реших, че ще си кося тревата сам. И точно това и правя.

Отидох до John Deere и помолих да видя най-големия трактор, с който разполагат. Казах им, че имам над 800 декара трева, която искам да поддържам окосена и те ми показаха точната машина за тази работа. Стоях сигурно два часа на едно и също място, преди всичко да заработи, но след това не съм се спирал. Кося трева по около пет часа”, казва Рос.


снимка: Рик Рос, Инстаграм

Източник/ци: Petel.bg - новини - Рапър пести по милион на година, като коси сам тревата в имението си

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!