Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Бойко Борисов има кръчма в центъра на София! За шеф на заведението Баце поставил брата на „Мис Бикини” – Станко Йовчев

Братът на „Мис Бикини” – ритнитопковецът Станко Йовчев, управлява кръчма на Бойко Борисов в центъра на София, алармира пред Narod.bg източник от агитката на ЦСКА, където преди време играеше футболистът, познат и като Станко Машината.

Еротичният модел Борислава Йовчева, която има дъщеря – Ема, от мутрата Бойко, успяла да уреди брат си за подставено лице и да управлява скъпарското заведение на Мутрата като привиден собственик, гласи още сигналът до Narod.bg.

Станко Йовчев е бил юноша на „Вихрен” и бивш футболист на ЦСКА, покрай ритането на топка и сестра си Борислава се сближил с изритания премиер от СИК.

Новата измама на Борисов – че е въртял частен бизнес, докато е заемал поста министър-председател, лъснала покрай любопитството на неговата държанка Натали Т., която започнала доста настойчиво да разпитва в bTV за Станко Машината.

Синоптичката получила информация от бивше гадже на Иван Бандаловски, който в момента рита за „Царско село”, че братът на „Мис Бикини” стопанисва столично заведение на името на Баце, а негов съдружник бил самият Бандаловски.

Бившето гадже на Иван се пошегувало с Наталка, че и тя може да отвори заведение, ако 62-годишният нерез с наднормено тегло я спонсорира.

Натали Т. започнала да разпитва спортните журналисти за името на баровската кръчма и къде точно се намира и как може да се свърже със Станко Машината.

Историята с тайната кръчма на Баце изкарала бондинката извън кожата от яд, че „селянката” Борислава Йовчева получила къща в Барселона, бутик на най-скъпата улица в испанския град и милиони евра, а за капак и цялата й фамилия получавала бонуси от могъщия до скоро Буци, а за само един джип и разходки по света.

Наталка не за първи път разпитва за изгорите на Баце, преди време палавницата от Велико Търново проучвала и друга „мисирка” от спалнята на ББ – Биляна Гавазова.

Източник/ци: Сигнал до Narod.bg: Бойко Борисов има кръчма в центъра на София! За шеф на заведението Баце поставил брата на „Мис Бикини” - Станко Йовчев - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!