Следвайте "Буднаера" в Телеграм

По заповед на евроатлантическите ни "съюзници", Радев прекрати операцията по издирване на черната кутия

По заповед на евроатлантическите ни "съюзници", натовеца Радев прекрати операцията по издирване на черната кутия на катастрофиралия МИГ-29. Както ви предупредих още в деня на инцидента, черната кутия не се намери, защото не искат да разкрият цялата истина. Не вярвах, че и Радев ще предаде своя колега, загинал заради грешките на други лица, които трябва да останат в тайна и заради евроатлантическата ни любов. Срам.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Нито едино специализирано средство за издирване на съюзниците ни от НАТО не участва в издирването на българския пилот, макар, че същите тези откриват с лекота черни кутии на други самолети паднали в средата на океаните. А Черно море не е океан, нали? - Но не искат да търсят, защото истината е, че този наш пилот беше убит от престъпна безотговорност, нямаща нищо общо със самолета или пилота, а с лица от логистиката - американските ни партньори. И тях крият! И ще продължат да неглижират и омаловажават случая, докато бъде напълно забравен по системата "всяко чудо за три дни".
---------------------------------------------------------------------------------------------
Само едно не забравяй Радев - от теб зависеше истината!
Възмездието ще почука скоро и на твоята врата. И именно то е съдът за предателите, били те и национални предатели с пагони. Историята българска помни тези същества.

Николай Марков - Posts | Facebook

May be an image of 1 person

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!