Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Защо криете истината, уважаеми съюзници? Знаем, че има защо

Националното ни достойнство не зависи от политическите алабализми на този или онзи лаладжия по темите "божков, пеевски, доган и прочее", но изцяло зависи от отношението на така наречените ни евроатлантически съюзници! Ако въобще имаме такива.

Да, уважаеми натовски съюзници, ние зависим от вашето поведение, което става все по-недостойно. Президентът Радев бързо стяга политическия си куфар за срещата на НАТО в която ще разисквали теми за бъдещето, оттатък бъдещето и космоса. Прекрасно сигурно ще да е това бъдеще, но ако тръгнеш към него, заставаш с гръб към националната ни болка - загубата на достоен български пилот. Странно, но и самия Радев е пилот на МИГ-29, но явно срещата на НАТО и великото бъдеще на тази политическа отживелица е по-важно от откриването на катастрофиралия самолет и неговия пилот. Нали така? - Защото ако не беше така, досега цялото НАТО щеше да търси солидарно с недъгавите наши "търсачи" бойния си другар и съюзник, загинал заради съюзническо насиране при престъпно проведено военно учение. Защо криете истината, уважаеми съюзници? Знаем, че има защо.

Впрочем, вие не искате тази истина да излезе наяве и затова не търсите падналия български МИГ - 29. Да не забравяме и скорошното изявление на бивш министър на отбраната, който нарече всички пилоти на руски самолети от българската армия "идеологически обременени лица". Един недъгав безсрамник и неосъден крадец-политик и днес не спира да храчи върху достойнството на почтени офицери, които умират, но не се отказват. Докога ще го търпим?

Ние вече знаем истината за инцидента от първо лице - цялата истина!

Изчакваме великите ни прокурори и политическата ни пасмина да кажат своето, за да чуете цялата истина и да видите как ви лъжат в името на ново идеологическо поклоничество, не по-различно от предишното. Никой от натовските ни съюзници няма да търси катастрофирал руски самолет, защото това слаботелесно тяхно презрение ще стане и причината за собствения им крах. Въпрос на време-саморазпадането е очевиден факт.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Радев, отложи посещението си на бизнес-проект"НАТО" и се заеми с нещо смислено - намирането на твоя боен другар! На нашия българския пилот!!! Всички държави ще те разберат, но най-вече ние българите! Мисли за нас, не за нощните полюции на един отиващ си свят! Той е мъртъв, гледай далеч напред, Радев! Него вече никой не може да спаси!
---------------------------------------------------------------------------------------------
И не съм сигурен, че някой иска да го спасява. Идва друга епоха за тази цивилизация.

Николай Марков - Posts | Facebook

May be an image of 1 person

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!