Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg с БОМБА: Ахмед Доган се отказа от ДПС (ДОКАЗАТЕЛСТВА)

Куриозно развитие на US-удара на САЩ срещу Васил Божков, Илко Желязков и Делян Пеевски – уж формалният лидер на ДПС Ахмед Доган съвсем на сериозно се отказа от своето отроче, разкри първо Narod.bg.

В свой пост в туитър философът пише, че неговата работа от десетилетия е свързана с позиционирането на България като лидер в геополитическия контекст на Балканите и свързването му с порочен модел на управление са медийни инсинуации.

May be a Twitter screenshot of 1 person and text that says 'ахмед доган @ahmeddogan 11h по повод публикациите в пресата, че дпс на ахмед доган e част от олигарахичения моде наречен 'пеевски' ще кажа, че в дпс такова каквото го създадохме 1990г до моето оттегляне 2013г 2013г такъв модел нямаше и опитите да бъде развит през партията бяха силно подтискани. 173 3'

Според Ахмед Доган по време на неговото официално управление на ДПС не е имало такъв „олигархичен модел „Пеевски” и опитите за развиването на такъв през ДПС са били „силно потискани”.

May be an image of one or more people

„Започва да става много интересно. Доган се разграничава не само от Пеевски, но и от ДПС чрез тези си два поста. Очаквах подобно развитие. Да видим продължението”, коментира ситуацията във фейсбук един от малкото истински дисиденти – Петър Бояджиев.

Източник/ци: БОМБА в Narod.bg: Ахмед Доган се отказа от ДПС (ДОКАЗАТЕЛСТВА) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!