Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Извънредно! Слави връща на бял кон Бойко, изплю се върху 500 000 души!

Слави Трифонов разочарова половин милион българия!

Разочарованието Слави

Отказът на Слави Трифонов да се кандидатира за народен представител и по този начин да влезе официално в голямата игра на политиката му донесе множество критики. Доста от хората, гласували за “Има такъв народ” на 4 април, се чувстват излъгани и обидени.

“Аз гласувах за Слави, не за ИТН. Вярвах му, години наред приказваше на едро, критикуваше властта и се правеше, че иска промяна. До днес, когато се отказа да бъде лицето на тази промяна, когато избяга най-позорно и остави други да се червят от срам заради него. Пише за отговорност, а той точно отоворността не пое, много съм разочарована.” – коментира бивша симпатизантка на ИТН.

Според някои пък Слави нарочно се е оттеглил, защото се е уплашил, че играта става за твърде големи играчи и няма да издържи. Както е известно, Америка е намесена твърде много във вътрепните ни дела и каквото аповяда – това става.

Най-големите критици обаче виждат в поведението на Слави връщане на Бойко Борисов на бял кон. Тъкмо когато ИТН набра скорост и се очакваше да победи ГЕРБ, лицето на партията даде на заден и по този начин отблъсна много от избирателите си.

500 000 души гласуваха за Слави преди 2 месеца. Интересно колко от тях ще гласуват пак за него, като знаят, че той няма да бъде в парламента.

Източник/ци: Извънредно! Слави връща на бял кон Бойко, изплю се върху 500 000 души!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!