Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ровят парични потоци към Боко и Пашата. Удрят на „Капитан Андреево“ Размиг Чакърян – ами Таки?

шефът на НАП Румен Спецов при проверка на „Капитан Андреево“ обяви, че десетки милиони не са отчетени от фирмата, извършваща дезинфекция на ГКПП „Капитан Андреево“.

Половината пък касовите апарати на Капитан Андреево, Малко Търново и Лесово не били свързани с НАП. 5 лв. е таксата за леките автомобили, а 20 лв. за товарните. 80% от сумата е за държавата, а 20% – за частната фирма.

Шефът на НАП обяви, че тази фирма е декларирала десетки милиони касови наличности заради което също е обект на проверка. Фирмата щяла да донесе парите в неделя в данъчната дирекция. На дружеството се извършвала цялостна проверка. След изявлението на НАП от фирмата, която отговаря за дезинфекцията на граничните пунктове с Турция обясниха пред медиите, че само два от касовите им апарати на „Капитан Андреево“ и по още един на останалите пунктове действително не са свързани с НАП. Те обясниха това със закъсняла доставка на нови фискални устройства от страна на фирмата, с която работят, въпреки че реално изискването за свързаност е отпреди години.

По повод големите касови наличности от десетки милиони те обявиха, че нямат доверие на банковата система и затова държат парите си в брой. Те щели да бъдат предоставени на НАП при поискването им, пише сайта haskovo.info

Източници на АФЕРА обаче информираха, че удара на практика преди изборите е срещу Размиг Чакърян – Ами /виж линковете с публикации на АФЕРА по-горе/, който бе „отличникът“ по набавяне на „преференции“ от кръга на Бойко Борисов на отминалите избори.

Размиг Чакърян – Ами е свързан с Христофор Аманатидис – Таки.

Според оперативни данни се удрят лица, през които са текли потоци от огромни пари към кръга на Борисов, Пашата, Таки. Една част от паричните потоци са „пътували“ към Дубай, а останалите парични потоци са вкарани в купища недвижими имоти в Гърция.

На 10.04.2021 АФЕРА публикува:

ПОМНИТЕ ЛИ ГЕРБ ТОРТАДЖИЯТА С ПАЧКИТЕ? Е, РАЗМИГ ЧАКЪРЯН – АМИ МУ ИЗБАЧКА БЛИЗО 14 000 ПРЕФЕРЕНЦИИ, ЧЕ МИНА И ДЕЛЯН ДОБРЕВ!

https://afera.bg/

ЕТО ОТКЪДЕ ИДАТ ПАЧКИТЕ ПО ТОРТАТА НА ГЕРБ. „ЧАСТНА МИТНИЦА“ ИЛИ ПАРКИНГ НА АМИ?

https://afera.bg/

На 12.04.2021 АФЕРА публикува:

ЧОВЕКЪТ НА АМИ, ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ, ОБИРА ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ В СЕКЦИЯ С ШЕФ… ДЪЩЕРЯ МУ!

https://afera.bg/

На 19.04.2021 АФЕРА публикува:

„АМИ“ НЕДОСЕГАЕМИЯТ. ЗА ПОБОЯ НАД ЖУРНАЛИСТИ ОТ НОВА ТВ, ПРЕЗ АУТ ЗА ШИКЕРОВА С „ЕДНО ОБАЖДАНЕ“ ДО 14 000 ПРЕФЕРЕНЦИИ ЗА ЧОВЕКА НА ГЕРБ В ХАСКОВО. ПЛЮС БРАТОВЧЕДА НА Б.Б.

https://afera.bg/

Afera.bg

Източник/ци: АФЕРА.БГ | УДРЯТ НА „КАПИТАН АНДРЕЕВО“ РАЗМИГ ЧАКЪРЯН – АМИ & ТАКИ. РОВЯТ ПАРИЧНИ ПОТОЦИ КЪМ БОКО И ПАШАТА.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!