Следвайте "Буднаера" в Телеграм

САЩ отписаха Борисов

Милен Ганев

Борисов е отписан от САЩ. Това е основният извод, който можем да направим след огласените снощи санкции по закона "Магнитски".

С вас сме, прави сте, но от нас толкова. Довършете си работата с Борисов сами. Ще бъде прекалено да се занимаваме и с него. Това реално ни каза Големият презокеански брат. Същото, разбира се, важи и по отношение на главния ни прокурор.

Ако някой е следил по-внимателно на пръв поглед тривиалните изказвания на посланик Херо Мустафа, пропити от дипломатическа служебна любезност, през последните месеци, би трябвало да е доловил ясно новия полъх. Полъх на охладняване и безразличие към "победителя" от последните ни парламентарни избори. И понеже нищо в природата не се губи, чувствата не се изпариха в стратосферата, а се изместиха, за ужас на ГЕРБ и Борисов, към новата, макар и временна власт и действащия президент.

САЩ отдавна са наясно с обществената непоносимост към Борисов, но следствието от нея покри изискванията им за по-крайна намеса и ясен знак. За все повече българи дългото пребиваване на Борисов във властта се свързва пряко с подкрепа от Америка. И произтичащите от това антиамериканските нагласи, които са факт, не са останали скрити за съюзниците ни.

Няма драма. Всеки с времето си. Особено в любовта на големите.

Източник/ци: САЩ отписаха Борисов - ᐉ Новини от Fakti.bg - Мнения | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!