Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Росен Миленов пред Фрог: Няма да мръднем от кабинета на Гешев, докато не подаде оставка. Искаме арести. Или сега или никога

Няма да мръднем от тук, докато главният прокурор не си подаде оставката. Очакваме МВР да си свърши работата, а министър Бойко Рашков, задно със своите разследващи да влезе в прокуратурата и да извърши арести. Или сега или никога. Битката е срещу мафията.

Това каза пред Фрог нюз бившият служител на ДАНС Росен Миленов, който с около 30 души стои пред вратата на Иван Гешев в Съдебната палата с настояване за оставката на обвинител №1. 

„Няма да мръднем от тук. Очакваме съдействие от българските институции. Сега Бойко Рашков може да влезе в ролята си и със своите разследващи полицаи да преминем към арести. Около 30 човека сме. С обществен достъп е сградата, а  ние сме непримирими. Или сега или никога. 30 години ни лъжат. Говорим вече за престъпления и арести. Не искаме никакъв компромис. 

Затова настояваме за съдействие от МВР. Както главният прокурор Иван Гешев влиза в сгради и незаконно арестува хора,  така и ние искаме да влезем при него. Юрист съм и мога категорично да кажа, че той прикрива аферите на Бойко Борисов и Делян Пеевски. Всеки ден служебният кабинет вади афери за милиарди. Мафията има лица и затова искаме арести. Ще чакаме Рашков да влизаме в главна прокуратурата, защото има извършени престъпления. 

Иван Гешев и прокуратурата грубо нарушава законите. Красноречив пример е нахлуването в президентството. Оказа се, че всички действия са били незаконни. След като няма престъпна дейност, човек се набеждава по този начин и му се нарушават конституционните права.

Очаквам подкрепа. Вярвам, че довечера пред Съдебната парата ще се напълни с хор. Трябва да докажем, че не може един човек да извършва  престъпления и да нарушава Конституцията.  Има от представители от съдебна охрана и не ни допускат навътре. Нямам представа дали Гешев е вътре в кабинета си. Вероятно да.

.

Източник/ци: Росен Миленов пред Фрог: Няма да мръднем от кабинета на Гешев, докато не подаде оставка. Искаме арести. Или сега или никога

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!