Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Политиците са неделима част от мафиотската система за преразпределение на блага и няма как да не общуват, включително по телефоните си, с оперативно интересни лица от ъндърграунда

Обръщам се към всички журналисти, които имат култивирано себеуважение и малкото останали смислени и лоялни български граждани! Останалите не ме интересуват.

Не се поддавайте на внушения, които се опитват да правят тесен кръг политици и приближени техни производни. Ако огледате добре собствения си живот в тази страна и добре осмислите бъдещето си на основата на факти, ще се убедите сами, че политиците и приближените им фигуранти не мислят за вас, а за собственото си битие. Вижте много добре кой "пищи" като опарен, срещу прилагането на СРС? И знаете ли защо!?
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Защото политиците са неделима част от мафиотската система за преразпределение на блага и няма как да не общуват, включително по телефоните си, с оперативно интересни лица от ъндърграунда. Никой не трябва да ползва служебното си положение, за да се облагодетелства лично от извършени престъпления!!! Депутатският имунитет не дава подобни права и има функционално предназначение. Същото се отнася и за премиера, магистратите, шефовете на полицията и прочее. Единствено президента има недосегаемост от наказателния закон, но това вече е по-сложна тема. И както сами виждате борбата е на политиците да не бъдат подвеждани към наказателна отговорност, заради евентуално приложено СРС, което може да бъде доказателство пред съда за тяхна престъпна обвързаност. Това не е защита на ваше право, а на тяхно. Искат да са над всеки закон и да действат безнаказано. Както, впрочем, винаги е било!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
По позицията им спрямо прилагането на СРС ще ги познаете!

Относно злоупотребите от страна на някои лица свързани с дейността на конкретен държавен орган, темата е различна. Тази тема е по-важна от всяка друга, защото изисква свръхкомпетентност в среда като нашата. Предизвикателствата не могат да се решат от посредствени хора с повърхностни знания или политически обвързани. Необходим е друг профил и различен прочит на системата за сигурност и нейното функциониране.

Политическият дневен ред не е вашият!

Затова, не следвайте доказаните във времето мекерета, били те и силните на деня фигури. Иде ден, след него нощ, а след това друг ден. Всичко върви и всичко се променя. Но ако искате да бъдете градивни, гледайте собствения си живот и бъдеще. Ако там има проблем, има и причина, която го е породила. Корумпираните ни държавници и политици стоят в основата на почти всичките ни проблеми. Не бъдете съюзници на такива, а свирепи врагове. Да воюваш в защита на човешкото си достойнство е ваше лично задължение.

Ще дойде и денят на цялата истина. Само трябва да сте търпеливи войници.

Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!