Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Един от най-младите комунисти на България: През 1944 година са избили елита на нацията и 45 години комунистическа диктатура. Сега правят същия преврат

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти, отгледан от полковник от МВР, напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане комунист

За смяната на шефовете на службите, сега разбирам, че и с шефа на ДАНС е станало, единствените причини са разкриването на шпионските мрежи на Русия, единствените.

Единствената причина за махането на шефа на ДАНС е разкриването на шпионската мрежа на Русия. Никога повече някой няма да си сложи главата там. Повече руски шпионин няма да бъде разкрит, продължи да шикалкави Борисов.

Борисов продължава да се прави на луд и не разбрал, че именно САЩ го сменят и именно заради наглата демонстрация на твърде близките му връзки с руските интереси. Изглежда не могат да му простят дебелашката наглост да ги изкарва по-прости от себе си пред цял свят

„Да сменяш шефа на ДАНС, когато си само един служебен министър – това е реваншизъм”, продължи да се прави на луд Борисов.

„Това правителство беше направено, за да свърши мръсната работа на кандидата за президент Румен Радев”, каза още по неадекватно Борисов.

Преди това той коментира и другите рокади във властта.

„Приемам, че смениха Областните управители и полицейските шефове – те имат отношение с изборите. Приемам, че и ДАНС имат връзка с изборите. Но каква е връзката на шефа на „Митниците” (който пълни чекмеджето МИ), възмути се властелина на чекмеджетата. 

Оттук нататък никога, мога да се обзаложа с всеки един от вас, вие сте млади, ще живеете по-дълго, никога в България повече няма да разкрият руски шпиони, продължи да се самозалъгва един от най-младите комунисти на България, - никога няма да си сложи някой повече главата в торбата. Извинявам се на тези момчета, които съм ги карал да защитават Националната сигурност (на чекмеджетата МИ), а те били непочтени според някого, баламосва Бойко Борисов хора от ръководството на ГЕРБ.

Слагам бас с всички, повече руски шпионин няма да бъде разкрит, нито мрежа. Това е причината да ги махнат, продължи да се подиграва Борисов на САЩ, - и си измислиха, затова искам сега от вас да се внедрите, нахално и брутално до края да изчистите кого и как са подслушвали.

Ако си е говорил с криминалния контингент и е попаднал на мероприятия, това е съвсем друга тема, но да се сменят шефове на служби, когато ти си само един служебен министър, не го разбирам. Това е реваншизъм. Време е да говорим къде работиха децата им на нашите опоненти, на нашите правителства, каза още сина на ТАТО си.

Те почтеност нямат (КАТО МЕН!).

За съжаление, когато станат факт всичките им опити, а и успешни за преврат и влизане през задния вход на комунистическата диктатура (на която още съм член!),

Бойко Борисов - един от най-младите комунисти в България (член на БКП още на 18-годишна възраст), комсомолски секретар и член на БКП, майор от УБО, израснал в семейство на комунисти, отгледан от полковник от МВР,

напуснал системата на МВР в зората на 90-те години, за да остане комунист

така е било 44-та година. Аз съм се чудил как е станало, то точно така е станало. Избили са елита на нацията, - изкара се за елит и еднокнижника Борисов, автор на прочутото "Вие сте прости и аз съм прост и за това се разбираме!" и "автор" на докторска дисертация с библиографични спрафки на езици, които не говори, - и след това, айде 45 години комунизъм, подчерта един от най-младите комунисти на България. Това в момента се опитват да направят, само че през задния вход и неслучайно не се направи правителство. 165 депутати да имаш и да не направиш правителство. Нарочно не беше направено. Явно схемата е по-дълбока, за да може това правителство да свърши мръсната работа на кандидата за президент Радев. И тук аз нямам съмнение, за съжаление много пъти сме минавали прези такива ситуации и поуки не сме си извадили като нация. Затова искаме да покажем как виждаме ГЕРБ следващите 10 години, вие сте гръбнактът на това, завърши Бойко Борисов.


Бойко с Тато си

Източник/ци: Petel.bg - новини - Борисов: През 1944 година са избили елита на нацията и 45 години комунистическа диктатура. Сега правят същия преврат

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!