Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако новата власт още се чуди: Ето престъпленията на ГЕРБ и Бойко Борисов! Кога ще се разследват? (СПИСЪК с мръсотиите на хунтата)

Ако новата власт още се чуди, Narod.bg предлага списък на престъпленията на хунтата и нейния лидер Бойко Борисов, който трябва да се разследват без отлагане!

Адв. Елена Гунчева оповести какво би направила, ако имаше властта, нужна за предприемане на ефективни мерки за осветляване на безобразията на ГЕРБ, вижте:

Май не ставам за политик, тъй като моята позиция рязко се разминава с това, което минава сега за политика. Моите приоритети са различни, вероятно поради липса на информация и неумение да отделя важното от маловажното. В качеството си на простосмъртен гражданин например считам, че подслушванията и кредитите на банка не са от жизненоважните разследвания. Мисля си например с кражбите от държавния бюджет с колко е ощетен всеки български гражданин. Затова и приветствам разследването на отписването на задължения от НАП, но не ми е интересно кой кого подслушвал.

Какво аз бих наредила да се разследва:

- Къщата в Барселона, шкафчето в зайчарника;

- "Ало, Банов", "Ало, Ваньо" - ОТНОВО!

- В полицията колко са прекратените производства и дали това не се дължи на некомпетентност, умишлено забатачване на преписки или укриване на дееца, проверка на всички постъпили през последното десетилетие сигнали и жалби срещу полицейски служители.

- В кои министерства, агенции и общини граждански договори дублират длъжности в администрацията и на каква стойност са гражданските договори, както и с колко е ощетена държавата с дублиращи дейности за наши хора.

- Какви бонуси са раздадени в държавната и общинска администрация и как са разпределени, кои длъжностни лица сами на себе си са дали бонуси и в какъв размер. С колко е ощетен бюджета.

- Пълно разследване на разликата между официални приходи и начин на живот на всички управляващи от заместник-кмет до премиер.

- Всички концесионни договори, има ли неизпълнение по тях, наложени ли са санкции, има ли разваляне на договорите и ако няма санкции и разваляне, кои са виновните длъжностни лица, които не са упражнили контрол.

- По концесионните договори съответства ли предмета на концесията с това, което реално се извършва, а при тези за добив - освен добива на разрешените материали, добиват ли се и други, кой и как ги плаща, кой контролира и какви са щетите за държавата.

- Всички приватизационни договори да се проверят има ли неизпълнение и ако има, защо не са наложени санкции или разваляне на договорите.

- Защо Редник Киро не си е платил още неустойката?

- Финансирането на НПО-тата и дейността им.

- Проверка на всички медии относно финансирането.

- Проверка на всички представителни разходи на държаната администрация и всички пари за служебни коли, гориво, цветя, кафета и прочие.

Признавам, че моите приоритети леко се разминават с официалните. Но пък си държа на тях, защото знам къде е заровено кучето!

Елена Гунчева, Facebook


Източник/ци: Ако властта се чуди: Ето престъпленията на ГЕРБ и Бойко Борисов, кога ще се разследват? (СПИСЪК с мръсотиите на хунтата) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!