Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Българската азбука не е това, което ви плещят чули недочули или просто говорещи "по-протокол" разни политици и държавници

Днес ще чуете много глупости изречени от политици и държавници във връзка с празника.

Срещнал съм единици хора у нас, които знаят значението на българската азбука. Богати или бедни, образовани или не чак толкова - истинското знание е в пълна тъмнина. И няма как да бъде различно, когато на най-високите постове в България /единствената европейска държава/ , има забити двама генерали. Независимо, че всъщност единия е полуавтентичен, а другия - напълно фалшив. Културна и образована нация не се прави от каквито да били генерали /те нямат необходимите качества и знания за това/ и никъде в света не се е случвало подобно нещо. Надявам се, че забелязване профила и на служебното провителство - президент и премиер отново генерали! Лично мен ме е срам от този факт, защото зная как изглеждаме отстрани като държава и нация, както зная и, че в това наше идентифициране няма никакъв напредък. Напротив, пълна деградация.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Българската азбука не е това, което ви плещят чули недочули или просто говорещи "по-протокол" разни политици и държавници. Тези днешните са празни кратуни и никога не сме имали по-празни от популярните ни случайници. Аз ви казвам, че българската азбука е воененно-политически инструмент на нашите деди, който и до днес не може да бъде осъзнат. Твърде е напредничав, защото е по-силен от всяка военна техника поизведена до днес. А ползването и разпространението му е висш пилотаж в дипломацията. Това, заради което трябва да се гордеете, че е имало някога българи, които са знаели какво правят. Знаели са и защо! Днешните политици правят точно обратното - заличават!

И без българска азбука щяхме да бъдем образовани като народ, господа управници! Не лъжете и не манипулирайте българите, които сами сте зомбирали и почти унищожили. Българската азбука ни дава други предимства, които отдавна никой политик или държавник не ползва. Напротив, полага големи усилия да унищожи - заради титанично невежество.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Да спомене Господ в Царството си светия наш цар Борис, който не беше добър войник, но удивителен стратег, надминал времето си. Той направи първата крачка и последната. От нас се иска само да осъзнаем непреходността на времето, духовната ни мощ и потокът от истинското знание, което извира навсякъде около нас. Само трябва да отворим очи! Честит празник и честити да сме всички в проглеждането на бъдещето, приятели. Българите имат цивилизационно значение за бъдещето на цялото човечество. Истинските българи.

Не са много такива народи.

Върви народе оглупели,
към своят земен край върви,
след политиците си оскотели,
съдбините си твърдо заличи.
О, вий, които цяло племе,
въвлякохте във мъртвина,
народен гений умъртвихте,
погребахте го в тъмнина.
Напред! Заблудата е слънце,
което днес в душите грей.
Напред! Народността изчезва,
и само политикът си живей...
Николай Марков - Posts | Facebook

Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!