Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Асенчо, в нормална държава шефът на НАП трябва да не получи „допуск от ДАНС“, а призовка! Никой бизнес, Асенчо, не се промотира с контакти в чужди служби. Това се нарича пробив в националната сигурност!

Министъра на Финансите Асен Василев пред медийте;

1. "Познавам г-н Спецов отдавна, още откакто работеше в НАП. Беше изключително доверен партньор на чуждите служби по координация с европейските, с чуждите партньори. Ако искаме да изчистим НАП и да започнем да си събираме течовете в системата, човекът, който е работил точно това, е най-подходящият.

1.1 Партньор на чужди служби може да бъде само Българската Държава, Асенчо. В нормална държава, ако това е вярно, г-н Спецов трябва да получи не „допуск от ДАНС“, а призовка.

1.2 Никой , ама НИКОЙ бизнес Асенчо, не се промотира с контакти в чужди, пък било то и партньорски служби. Никой не назначава за Висш държавен чиновник, човек с нерегламентирани по закон контакти с чужди служби . Това се нарича пробив в НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ.

2. "НАП ще провери дали обявените от фирмите касови наличности не са отивали за корупция и купуване на избори. Това съобщи служебният финансов министър Асен Василев пред БНР."

2.1 Само Асенчо може да твърди , че с ДЕКЛАРИРАНИ големи касови наличности може да се захранва корупцията и да се купуват избори. Декларираните пари подлежат на КОНТРОЛ от НАП по всяко едно време. ДА! С голяма касова наличност се правят далавери и корупция.....но НЕ с декларирани.

2.2 Асенчо, КУПУВАНЕ на гласове и най-вече криене на данъци и пране на пари става и с ОФШОРНИ КОМПАНИИ. НАЛИ!? Ти имаш отношение към ТРИ ОФШОРКИ през годините. Две на Вирджинските британски острови и една в щата Делауеар САЩ. Кога ще коментираш това?

3. "Финансовият министър каза още, че изпълнението на приходите върви добре с изключение на акцизите, но получил уверение, че нещата ще се наваксат. На въпрос дали е необходимо да се тегли нов заем през юни или юли отговори, че засега това не е необходимо."

3.1 А, точно КОЙ или службите на КОЙ ти препоръчаха назначенията в митниците? „Малко изоставане в акциза със 100 милиона за три месеца“ означава едно - КОНТРАБАНДА! А, ти откъде ли пък да знаеш, че винаги плана е занижен?

3.2 А, да си чувал за схемите на ДЕБЕЛИЯ , чиито производни набута в МИТНИЦИТЕ? Явно хората, които ти дадоха доверие за МФ ще трябва да носят политическа отговорност за ТВОИТЕ действия.

3.3 И нито едно разкритие относно каналите за кражби на ГЕРБ или БАЦЕ в НАП и МИТНИЦИТЕ….Те не са тайна. Или само назначи резервния отбор на ГЕРБ, а те ще ги менажират? В чия полза, обаче?

Grigor Zdravkov, Facebook

Българска Легия Антимафия

Източник/ци: АФЕРА.БГ | АСЕНЧО, В НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ШЕФЪТ НА НАП ТРЯБВА ДА НЕ ПОЛУЧИ „ДОПУСК ОТ ДАНС“, А ПРИЗОВКА! НИКОЙ БИЗНЕС, АСЕНЧО, НЕ СЕ ПРОМОТИРА С КОНТАКТИ В ЧУЖДИ СЛУЖБИ. ТОВА СЕ НАРИЧА ПРОБИВ В НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!