Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Антон Кутев: Милиарди са били отклонявани в кухи структури за да бъдат откраднати

Милиарди са били отклонявани в кухи структури с цел да бъдат откраднати след това. Вредите, които нанасяше бандитската приватизация, може да се окажат по-малки от вредите, които са нанесени през последните години на управление. Това заяви говорителят на служебното правителство Антон Кутев.

По думите му, когато твърденията в медиите се правят от страна на вицепремиера и министър на вътрешните работи, значи подслушване все пак има. Разследването на фактите зависи от прокуратурата. Надявам се тя да си свърши работа, коментира Кутев пред bTV.

"Ние не се съмняваме, че години наред бяхме подслушване. Това не е първият такъв скандал. Ние искаме да променим начина, по който нещата вървяха. Доказателства очевидно има, друг е въпросът какво ще направи с тях прокуратурата. Цялата битка продължава, но това е само част от нея."

Доста добре са се окопали, включително информационно. Трудно се стига до документи. Това е много дълъг процес. Това, което трябва да се случи сега, е в много кратки срокове, категоричен е той.

Източник/ци: Антон Кутев: Милиарди са били отклонявани в кухи структури за да бъдат откраднати

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!