Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кобрата пристава на Москов? Повече се печели от млатене на народа, гледай Баце и копирай или... Когато силен интелект и белото се обединят

Политическата чалга взима нови върхове – Кубрат Пулев – Кобрата влиза в политиката през патерицата на ГЕРБ Петър Москов и неговата партия КОД, научи Narod.bg.

Официално новината звучи така:

Лидерът на Консервативно обединение на десницата (КОД) Петър Москов ще предложи шампиона по бокс на Кубрат Пулев да влезе активно в политическия живот. Срещата им ще се проведе в неделя, след което двамата ще направят изявление пред медиите, съобщиха от партия КОД.

Новината идва дни след като Петър Москов не успя да договори участие на партията си КОД в новата „патриотична“ коалиция между ВМРО, НФСБ и „Воля“. Сега става ясно, че Москов вече е с нова амбиция – да обединява българската десница заедно с БЗНС и БДФ – идея, която Кубрат Пулев изцяло одобрявал.

В събота Москов е разговарял с Пулев по телефона за състоянието на страната, а шампионът е показал и познаване на ценностите на десницата, се казва в съобщението.

Неофициално обаче звучи по съвсем друг начин, вижте как разтълкува ситуацията Facebook">адв. Елена Гунчева в свой фейсбук пост:

КОГАТО ИНТЕЛЕКТЪТ И БЕЛОТО СЕ ОБЕДИНЯТ

Омръзна ми да повтарям, че всеки, преди да тръгне нанякъде, трябва да си даде ясна преценка за собствените си възможности и място в живота. За едно ставаш, за друго не ставаш.

И както аз например съм се примирила, че не ставам за балерина, така и борчета и боксьори трябва да се примирят, че не стават за политици. Кое е неясното, не мога да разбера!?!

Кубрат Пулев, след като се увърташе около Онуй като стара мома около богат ерген, отново напира за политиката.

Шапка му свалям за спортните постижения, но политиката не е място за млатене с юмруци, а за мислене, където той трябва да си даде сметка, че не е шампион и никога няма да бъде.

Проблем на територията обаче е, че феновете на певачки, спортисти, актьори и актриси, са толкова възхитени от идолите си, че не осъзнават, че те нямат място в политиката.

Освен, ако нямат съответните интелектуални и образователни качества, разбира се. Но в повечето случаи нямат. Тълпата това не го осъзнава. Тя си иска герой и спасител и е готова да припознае всеки, когото харесва по един или друг повод.

Единственото, което не харесва, е интелигентен и образован човек, който казва истината и има дългосрочна програма за България. И който говори по начин, принуждаващ тълпата да ползва тълковен речник, ако знае какво животно е това.

А призивите на Москов да се обединява с Пулев в дясно обединение, приемам като плод на прекомерна употреба на някои вещества.

Е, това е! Нека хейтърите започнат ….СЕГА!


Източник/ци: Кобрата пристава на Петър Москов? „Интелектът” и белото се обединиха - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!