Кобрата в отбора на Буци: Слави не става, не го е грижа за народа – Борисов предсказа: Кобрата може да влезе в политиката чрез Петър Москов

Кубрат Пулев запя откровено в отбора на Бацетата – боксьорът изказа сериозни съмнения в политическите качества на Слави Трифонов съвсем в тона на ГЕРБ. Това стана в самата телевизия на ИТН – „7/8 ТВ“, видя репортер на Narod.bg.

Кобрата се ядоса на водещия Крум Савов, който го попита дали е бил канен от Борисов да стане член на ГЕРБ и дали би приел, ако Слави Трифонов го покани в „Има такъв народ“.

„Няма как да приема, ако Слави Трифонов ми предложи. Първо, той го няма. Аз живея в чужбина през по-голямата част от времето и се срещам с политици от чужбина, от Германия. Виждал съм как се води политика. Никъде го няма това нещо. Аз не съм видял едно интервю да е дал нормално“.

„За мен лично това не е политика, Слави не е човек, който ще се грижи за народа си – здрав силен човек, който да застане и да дойде чист, да застане пред обществото и да говори открито. (…)

Той го няма, не съм го виждал това никъде по света. Така ли ще се ръководи държавата? От някъде си. Онлайн. Онлайн ли ще ръководи държавата? Това е смешно“, заяви спортистът.

Борисов частично предсказа: Кобрата може да влезе в политиката чрез Петър Москов

Преди време Борисов подхвърли, че нова партия може да издигне Кубрат Пулев и явно позна. 

Влиза ли Кобрата в политиката? Отговорът ще бъде даден утре след срещата на най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев със здравния министър във втория екип на Борисов Петър Москов. Днес той  е лидер на партия КОД - Консервативно обединение на десницата, и отива на изборите с амбицията да обедини десните. КОД, БЗНС и БДФ ще участват заедно на вота на 11 юли. И, ако Кобрата каже ДА, ще е острието на коалицията за предсрочните парламентарни избори, пише standartnews.com.

Още на 2 май Кобрата даде знак, че е готов да се хвърли в политиката. „Ако някой ден хората решат, че мога да съм полезен, защо не“, отговори Пулев на въпроса ще влезе в политиката в интервю за предаването „120 минути“ по бТВ.

Днес лидерът на Консервативно обединение на десницата Петър Москов се свърза по телефона с шампиона по бокс Кубрат Пулев, който през последните месеци остро критикува българските политици и липсата на ефективно лидерство. Двамата са провели дълъг разговор за състоянието на България и проблемите на българските граждани, съобщиха от пресцентъра на БЗНС.

Петър Москов е останал впечатлен от задълбоченото познаване не само на политическата ситуация  в страната, което Пулев е показал в разговора, но и познаване на основните политически идеи и ценности на десницата и програмните такива на българските десни партии.

Пулев е одобрил изцяло идеята на КОД, БЗНС и БДФ да обединят българската десница. По инициатива на Петър Москов двамата ще се срещнат утре. На срещата Москов ще предложи на Кубрат Пулев да влезе активно в политическия живот на България. Срещата ще се проведе утре от 11 ч в Спортен център Пулев на ул. Сребърна 12. След срещата двамата ще направят изявление пред медиите.

Източник/ци: Кобрата в отбора на Буци: Слави не става, не го е грижа за народа - Narod.bg

Petel.bg - новини - Борисов частично предсказа: Кобрата може да влезе в политиката чрез Петър Москов

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!