Борисов и ГЕРБ викат: "Дайте доказателства"… Дайте ги на Гешев, той знае какво да прави с тях

Колежке и Вие ли обслужвахте Борисов?

Дайте доказателства, - вълшебната фраза, с която отговарят, пишат и „опровергават“ смразяващите разкрития за доскорошното управление. Подслушвани са 32-ма политици в навечерието на изборите, все опозиционно настроени спрямо властта на ГЕРБ. Ама как може! – дайте доказателства. Ген. Атанасов да покаже доказателства иначе излиза, че лъже. Това е Костинбродгейт – 2!

Държавната Българска банка за развитие е давала стотици милиони на избрани фирми и шепа олигарси, все приближени до управлението. Моля ви се, всичко е законно! Това са внушения, искаме доказателства, иначе!...

Данъчното е пропуснало, отказало, не успяло да събере милиарди. Те щяха да осигурят по 200, 300 и нагоре към пенсиите, а не подхвърлените от джипката петдесетолевки… И отново чуваме познатото дразнещо, стържещо „Дайте доказателства“.

Нямало доказателства и за твърденията, че ръководствата на МВР и службите са били безобразно верни на бившата власт, на ГЕРБ и най-вече на Него – Бойко Борисов. Той пък бил в тясна комбинация с Делян Пеевски. Данни за това извират буквално всеки ден, всеки час. Толкова са вярвали, че са недосегаеми, че са го карали през просото (закона) без да им мигне окото.

Рефренът с доказателствата няма да ги спаси, той е признание за безпомощност.

Доказателствата ги събира прокуратурата - вашата, любимата. Министри, политици, медии информират за разкрити незаконни практики и действия. Прокуратурата получава сигнали за тези разкрития или се самосезира (не както досега само от публикации на Пик или от съпругата на Петьо Еврото…) и предприема съответните действия, насочени към събиране на доказателства, които да потвърдят или отхвърлят съответните разкрития.

Борисов разчита на главния прокурор Иван Гешев, който отдавна е доказал, че не обръща внимание на сигналите за корупция, които засягат ГЕРБ, нейния лидер и кръговете около него плюс „свещената крава“ Пеевски. Бившите вярват, надяват се, че Гешев е тяхната Китайска стена срещу разобличавщите ги разкрития. Заради зависимости и куп други причини „правилните“ медии продължават да поддържат подобни тези. В събота някои от тях прекъснаха предаванията си, за да включат пряко брифинг на бившето управление, за да чуят и видят всички новопокръстения гербаджия Даниел Митов. И той изрече новата главна опорка: Атаката срещу службите била, защото са разкрили руска шпионска мрежа и сега президентът Радев си връщал, като ги удрял. Внушението е ясно, но елементарно: Удрят службите в угода на Кремъл. Митов, Борисов - хайде малко повече въображение! 

Митов е ясен. Шефът му Борисов обаче отлично знае, че истинските руски шпиони са в неговия кръг и в редичката на преданите му шефове на тайни служби. Самият той бе най-големият услужливец в полза на руските проекти. И това ще се разбере-докаже съвсем скоро.

"Дайте доказателства"… Дайте ги на Гешев, той знае какво да прави с тях. Това време отминава, недраги бивши управляващи. "Бивши“ ви убива.

Огнян Стефанов

Източник/ци: Идиотизмът „дайте доказателства“ не спасява, а ”бивши” ги убива

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!