Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бимбалов: Добре ли сте днес, дами и господа работещи глупаци?

Добре ли сте днес, дами и господа работещи глупаци?

За миналата година служителите в НАП си раздадоха 30 милиона лева бонуси. За добре свършена работа. Питате се какво са свършили добре ли? Сега ще ви обясня.

Днес служебният министър на финансите обясни как само за последните ТРИ ГОДИНИ данъчните са ОТПИСАЛИ задължения в размер на ДЕСЕТ МИЛИАРДА ЛЕВА. Да повторим – това са ДЕСЕТ МИЛИАРДА ЛЕВА, които държавата е трябвало да прибере, но се е отказала да търси. ДЕСЕТ МИЛИАРДА ЛЕВА, които са необходими, например, за вашето здравеопазване, уважаеми дами и господа работещи глупаци. ДЕСЕТ МИЛИАРДА ЛЕВА, които са откраднати от вашата хазна.

Сега, да обясним още нещо. Крадците не са духове, фантоми, нито бандити с маски, нахълтали в някоя банка. Те са задлъжнели към държавата работещи компании, осъществявали стопанска дейност в България. Една от тези компании, например, дължи 160 МИЛИОНА ЛЕВА.

Собствениците им не са анонимни, някои от тях сигурно и в момента кротко се разхождат по Витошка, гледат ви от телевизионни студиа или от предизборни плакати. Въпреки цялата тази яснота, НАП са се отказали да търсят тия ДЕСЕТ МИЛИАРДА ЛЕВА. Именно това е страхотно свършената работа, за която данъчните са получили 30 милиона бонуси.

А ние ще продължим да плащаме данъци. Защото сме работещи глупаци.

Radoslav Bimbalov, Facebook

May be an image of 1 person

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!