Путин: Русия ще избие зъбите на всеки, който се опита да отхапе нещо от нея

”Русия ще избие зъбите на всеки, който се опита да отхапе нещо от нея!”. Това заяви руският президент Владимир Путин на виртуално заседание на организационния комитет ”Победа” - съвещателен и консултативен орган към Кремъл за провеждане на единна държавна политика в областта на патриотичното възпитание на руснаците.
Путин констатира, че враговете на Русия се стремят да отрежат крилата й всеки път, когато тя стане силна: 

„Някои дори публично се осмеляват да казват, че, видите ли, било несправедливо, че на Русия ѝ принадлежат такива богатства като в Сибир - че това го има само една страна! Странно е да се слушат такива неща да се казват публично, но се случва! Всеки иска да ни ухапе или да си отхапе нещо от нас. Трябва да сме наясно кои са тези, които искат да го направят, за да им избием зъбите, та да не могат да хапят! Това е очевидно! И гаранция за това е развитието на нашите въоръжени сили“. 

Путин напомни изказване на руския император Александър III: "От нашата огромност се боят!" И изрази мнение, че и занапред външни сили ще ес опитват да сдържат Русия, защото за много от тях такава държава просто не е необходима.

.

Източник/ци: Путин: Русия ще избие зъбите на всеки, който се опита да отхапе нещо от нея

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!