Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Блиц: Слави Трифонов няма да се кандидатира за депутат

Едва ли би било сензация, ако Слави Трифонов не се кандидатира за депутат.

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов е предприел нова лична стратегия за предстоящите на 11 юли парламентарни избори. Това твърди "Блиц", позовавайки се на източници от неговата партия.

Ето какво пише изданието:

"Трифонов е решил твърдо, че няма да се кандидатира за народен представител в 46-ото НС.

Трифонов така и не стъпи в краткосрочния 45-и парламент, а една от причините за това е коронавирусната инфекция, която го вкара под задължителна домашна карантина.

Доскорошният телевизионер не обича да отговаря на директни въпроси и това е още една причина, за да не иска да стои в парламента. Той е преценил, че ще му е много по-комфортно да пише статуси от меките кресла на жилището си, вместо да виси часове наред на парламентарната банка.

По този начин Трифонов за пореден път ще изкара на преден план верните си пажове-сценаристи начело с Тошко Йорданов и Филип Станев."

Блиц пише и хаплив коментар към Трифонов, който не е сред фаворитите на онлайн изданието:

"Голяма част от сподвижниците на Слави се чувстват подведени, че ще трябва да слушат неговите команди през устата на Тошко и Филип. Един от хората с достойнство, които си тръгнаха от „Има такъв народ“ е проф. Николай Радулов."

Наскоро Ивайло Вълчев от ИТН заяви:

"Всеки от нас може да не бъде в следващите листи. Това каза пред журналисти в Народното събрание депутатът от ИТН Ивайло Вълчев. Той не изключи възможността и лидерът Слави Трифонов да не е в листите. По думите му избирателите на партията се интересували от здравословното състояние на Трифонов. Те се вълнуваха повече от това не кой какво ще направи и какво ще каже, а като цяло ние какво ще направим, каза още Вълчев."

Източник/ци: Petel.bg - новини - Блиц: Слави Трифонов няма да се кандидатира за депутат

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!