Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мая Манолова за обрата с партньорката й Дончева: Трансферът на политици започна

Председателят на гражданската платформа "Изправи се.БГ" Мая Манолова обяви движенията вляво като отворен пазар за трансфер на политици. Както Lupa.bg първа съобщи вчера, досегашната партньорка на Манолова - Татяна Дончева, влиза в коалиция с БСП, от която ще получи водаческо място на листата на червените във Варна.

"Трансферният прозорец за партиите преди новите избори очевидно е отворен. Активните мероприятия – също. Съвпадат с ръста на доверието към Изправи се.БГ, който е над 50 %. Изправи се.БГ не е партия, не участва в трансфери. Ние сме гражданска платформа и нямаме връзка с никакви коалиции на келепира и с никакви форми на ТКЗС-та", обяви Мая. 

И предупреди - тя и нейните хора не участват в трикове, активни ПР-мероприятия и организирани пропагандни групи за коалции.

"Още повече, че се заговори за лява коалиция, чиито ТВ-промоутъри се явяват депутати от ДПС. Забележителен инженерен детайл за набитото око на свободните журналисти", отсече Манолова. Бившият омбудсман напомни и че платформата Изправи се.БГ не се продава, не се сватосва и не се разцепва, колкото и това да е блян за нейните опоненти.

"Партиите, с които се явихме на изборите, са три. Коя от тях с кого преговаря е решение на техните органи, което не ни ангажира. Защото Изправи се.БГ е платформата на гражданите. Не е зависила и няма да зависи от партии.

Опитите да се вбие клин в Изправи се.БГ няма да успеят", добавя Манолова. 

"Днес се борихме за път, наречен от хората „лунен пейзаж“, който свърза няколко села в Северозапада, обещаван от правителствата и на ГЕРБ, и на БСП, и на кой ли не. Утре ще защитим поредния рекетиран малък бизнес. След това – други пострадали обикновени хора, от които партиите не се интересуват, особено в периода на трансферния прозорец", заключва екс депутатката, която също бе част от Столетницата. 

Мая Манолова за обрата с партньорката й Дончева: Трансферът на политици започна

Източник/ци: Мая Манолова за обрата с партньорката й Дончева: Трансферът на политици започна - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!