Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Херо Мустафа влезе в НАП! ШАХ и МАТ: Изританата шефка на НАП опроверга лъжа на Владислав Горанов по #НАПгейт (ДОКУМЕНТ)

Посланикът на САЩ в България Н.Пр. Херо Мустафа се срещна с финансовия министър Асен Василев в сградата на НАП. Там тя разговаря и с изпълнителен директор на НАП Румен Спецов.

Това е първото посещение на американски посланик в НАП.

ШАХ и МАТ: Изританата шефка на НАП опроверга лъжа на Владислав Горанов по #НАПгейт (ДОКУМЕНТ)

Мафията около Бойко Борисов е в пълен шок – тече изчегъртване на гербоидите на всички нива в държавата. По този повод bird.bg извади фрапиращ документ, който доказва, че изританата шефка на НАП Галя Димитрова е опровергала лъжа на прекия си началник – тогавашният финансов министър Влади Горанов, за уволнения след безпрецедентния теч на информация, получил името #НАПгейт.

Вижте как бившият министър и основен играч във финансовите схеми на хунтата – Владислав Горанов, излъга преди две години, че заради теча на данни са уволнени двама IT шефове в НАП. Имаше официално съобщение за медиите.

На 31 юли 2019 г. в БНР излезе следната дописка:

Двама началници на звена в Националната агенция за приходите напускат заради изтичането на лични данни на милиони българи в интернет. Изпълнителният директор на агенцията Галя Димитрова обаче няма да подава оставка.

Това стана ясно от изявление на финансовия министър Владислав Горанов. Временната комисия, сформирана заради хакерския пробив в НАП, заседава за първи път и то при закрити врата, а следващото заседание бе насрочено за септември.

Очевидно Влади Аферата е излъгал нагло цяла България, след като пощадената тогава Галя Димитрова сама отрекла уволненията в официален документ:


Източник/ци: Petel.bg - новини - Херо Мустафа влезе в НАП

ШАХ и МАТ: Изританата шефка на НАП опроверга лъжа на Владислав Горанов по #НАПгейт (ДОКУМЕНТ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!