Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Журналистката Росица Бакалова: Баце бе махнат от власт, не защото господарите ни се възмутиха как се отнася с нас, а защото се заигра с Ердоган и Путин

Според журналистката Росица Бакалова Бойко Борисов е махнат от власт заради заигравките му с Путин и Ердоган. Това пише тя във фейсбук.

Ето какво казва Бакалова:

"Колкото и да не ви е приятно да го проумеете, Баце бе махнат от власт, не защото господарите ни се възмутиха как се отнася с нас, а защото се заигра с Ердоган и Путин. Това е. На сахибите не им дреме за корупцията, та те участват в нея.

Примерът с американскО президент и синчето му в Украйна и участието на ЕС в далаверите в Гърция преди финансовата криза там.

Баце, който се мисли за по-умен от господарите си, беше решил, че като им купи самолетите на чертежчета, ще го оставят на мира. Не прозря, че онези не позволяват никакво общо дело с руснаците и с Ердоган, който дръзна да изчисти армията на Турция от проамериканските генерали."

Росица Бакалова, Facebook

May be an image of 1 person

Източник/ци: Petel.bg - новини - Журналистката Росица Бакалова: Баце бе махнат от власт, защото се заигра с Ердоган и Путин

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!