Представете си шефовете на ЦРУ и ФБР да излязат в 4-месечен неплатен отпуск, да го направят в един и същи ден – Пореден началник излезе спешно в отпуск: Директорът на АДФИ – в болничен

Представете си шефовете на ЦРУ и ФБР да излязат в 4-месечен неплатен отпуск, да го направят в един и същи ден

Представете си шефовете на ЦРУ и ФБР да излязат в 4-месечен неплатен отпуск, да го направят в един и същи ден дни преди застъпването на новия президент, с подпис на президента Тръмп.

После си представете да не могат да ги открият да им прекъснат отпуска и едва ли не да ги обявят за национално издирване.
Това се случи в България.

Представям си колко смаяно гледат посланиците.
Срам.
Не съм го очаквал от български офицери, дори и да е (очевидно) под натиска на тогавашния премиер Борисов.

Много е проядена държавната администрация.
Много работа има по оправянето й.

Георги Кадиев

Пореден началник излезе спешно в отпуск: Директорът на АДФИ – в болничен

Директорът на Агенцията за държавна финансова инспекция Георги Начев е в отпуск по болест, потвърдиха за Евроком от АДФИ.

Предстои Министерството на икономиката и Агенцията за държавна финансова инспекция да извършат проверка в Българската банка за развитие. Причината е доклад на Сметната палата.

Според данните в документа първите кредити, раздадени от ББР, са отишли към едва 8 фирми и са на стойност 946 млн. лв.

Ето какво още написаха от ББР в своя позиция:

Българска банка за развитие осъществява дейността си в съответствие със Закона за ББР и Устава на ББР, както и извършва дейности, предвидени в чл. 2, ал. 1 и 2 от Закона за кредитните институции, съгласно издаден от Българската народна банка пълен банков лиценз. Приоритетите в дейността на банката са били съобразени с политиката на действащите правителства на Република България, както и с цел печалба като търговска банка, изпълнявайки основната й функция за подкрепа на малки и средни предприятия (МСП).

https://eurocom.bg/

Източник/ци: Представете си шефовете на ЦРУ и ФБР да излязат в 4-месечен неплатен отпуск, да го направят в един и същи ден – Свободно слово

Пореден началник излезе спешно в отпуск: Директорът на АДФИ – в болничен – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!