Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Afera.bg: На третия ден премиерът Стефан Янев изприпка при Херо Мустафа. Щат ли сме, бе, аджеба?!

Не забравяйте, само този който е инсталирал Бойко може да го изчегърта

 

“Министър-председателят Стефан Янев проведе среща с посланика на САЩ в България Херо Мустафа, на която бяха обсъдени въпроси, свързани с текущата политическа ситуация и перспективите в това отношение, съобщиха от Дондуков 1.

Премиерът Янев акцентира върху приоритетите на служебния кабинет и възможностите за тяхното ефективно реализиране.

По време на разговора министър-председателят и посланикът изразиха общо мнение, че борбата с корупцията в България е от основно значение.

Срещата между министър-председателя Стефан Янев и посланик Херо Мустафа е ярък знак за укрепването и развитието на българо-американските отношения.

Беше обърнато специално внимание на потенциала за активизиране на двустранното сътрудничество в областите от взаимен интерес, включително в сферата на икономиката с оглед перспективите за привличане на инвестиции и по-пълноценно взаимодействие на бизнеса. Разговорът засегна теми, свързани с енергийната диверсификация и подготовката за предстоящата регионална среща по Инициативата „Три морета“.”

На третия ден от встъпването си в длъжност като служебен министър председател, Стефан Янев изприпка официално при американския посланик Херо Мустафа. Не, че неофициално преди това “мамата” на правителството на Радев не е американската.

Обсъдили били “въпроси, свързани с текущата политическа ситуация и перспективите в това отношение”.

Ние щат на USA ли сме, аджеба? Не, че това не е риторичен въпрос. Това, че сме се надупили на американците е ясно, това че договорките в наредения мач са направени отдавна и това личи вече и от самолет, ама за какъв национален суверенитет и независимост рецитирате иначе, бе?!

afera.bg

Източник/ци: АФЕРА.БГ | НА ТРЕТИЯ ДЕН ПРЕМИЕРЪТ СТЕФАН ЯНЕВ ИЗПРИПКА ПРИ ХЕРО МУСТАФА. ЩАТ ЛИ СМЕ, БЕ, АДЖЕБА?!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!