Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Търсим 150-200 милиарда открадната пара, не няколко стотици милиона

Откакто е създадена банката ББР, 5-6 милиона български граждани знаят, че тя се управлява лично от Доган с дистанционно управление "Пеевски". В тази лична политическа банка т.е. с държавната пара, се разпорежда само и единствено онзи, който раздава порциите в територията, а Борисов е Неговия пророк. Личен евро-атлантически пророк.

На харвардското икономическо юпи, което удивително прилича на един Милен Велчев и Ники Василев - взети заедно, му трябваха цели три дни, за да се "впечатли и изненада" от онова, което знае всеки български чичка от най-забутаното село. Да видим какво друго ще го впечатли и изненада този министър, защото лично аз нямам нерви някой да ми губи времето с глупости. Търсим 150-200 милиарда открадната пара, не няколко стотици милиона, "усвоени" от познати на всички български граждани тарикати, гепачи и слагачи.

И така, господин Харвард!

Започваме ли работа или ще мажем като при служебния Герджикоолу? Другарю Радев!!!

Николай Марков - Posts | Facebook

Daniel Petkov: Впечатлява се от близо милиард лева раздадени на 8 фирми.....алооо министърчето, само лист и химикал ми трябват и по памет ще ти напиша къде са около поне 100-150 милиарда, а ти продължавай да се учудваш/смешен ми е този финансов министър/.. очаквам и да каже, че баничката ще е без сирене-примерно........БКП-поредно на власт, дори и за малко

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!