БОЕЦ: ВАЖНА ПОБЕДА! Прокуратурата започна проверка срещу Б.Б. за корупция, пране на пари, дънъчни и финансови престъпления. СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!

ВАЖНА ПОБЕДА!

ТОВА Е начина - бой до дупка!

Прокуратурата днес съобщи, че е "Започнала проверка по сигнал на Сдружение БОЕЦ срещу Б.Б. - бивш министър председател за корупция, пране на пари, данъчни и финансови престъпления на територията на България и Кралство Испания"!

СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА!

Това е петият сигнал на БОЕЦ до българските институции за последните три години по скандала "Къщата в Барселона" на Бойко Борисов! Още през 2018г. сезирахме КПКОНПИ, след това последователно - парламента, прокуратурата, НАП и отново парламента. Междувременно сезирахме и каталунската антикурупционна прокуратура в Испания и там започнаха проверка. След три години битка принудихме и българската прокуратура и слугата на мафията, Иван Гешев да образуват проверка! Бандата на Буда падна от власт и бавно, но сигурно започват да губят кокнтрола върху институциите. Самият факт, че прокуратурата признава официално за образувана проверка за корупция срещу Борисов по сигнала на БОЕЦ е важна победа, защото както и да завърши тази проверка вече има институционна следа. А това ни дава възможност да продължим тази битка дори и в международни съдилища, ако тук получим отказ от правосъдие. И това е краят на Борисов. Трябва да продължим обаче - Пеевски, Доган, Гешев и тн...

БОЕЦ плащаме тежка цена за своята дързост и битки, но чрез последователност, жертвоготовност и упоритост успяваме да разклатим кочината и да осветляваме мафиотският образ и модел на управление на държавата. И разобличаваме конкретните виновници за грабежа на държавата. Ще се преборим с всичко, важното е никога да не се отказваме и винаги да водим битките си до край.

Битката продължава, поздравления за всички бойци и благодарност за всички непримирими граждани, които бяха до нас през тези години! Без вас, приятели нямаше да се справим и вашата подкрепа е най-висшата оценка за нашата дейност.

Очаквайте следващите акции, сигнали, действия и протести на БОЕЦ.

БОЕЦ - България Обединена с Една Цел - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!