Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Отворено писмо в Narod.bg: Наталка се хвали, че обслужва Бойко в централата на ГЕРБ! Карикатурата Баце е посредствен...

Отворено писмо с нови разкрития за одиозния бивш премиер Бойко Борисов бе изпратено до редакцията на Narod.bg. Нашият читател напомня бурния живот на Баце като посредствен ку*!@р и внася нови нюанси към битието на Мутрата.

Публикуваме го без съкращения с редактиран правопис:

Г-н премиер, години наред се наслушахме на вашето слово „нямам приятели, сам съм“, а какво се случи след последните разкрития?

Появи се ваш приятел, който разби на пух и прах лъжите ви. Г-н Пилето, или Градуса, не само че ви закопа, ами ви в кара и в блатото. Фурми, лобиране и плеймейтки…

Г-н Премиер, с такива приятели врагове не са ви нужни. Излиза, че вие имате много приятели и много пари. И много жени. Излиза, че вие използвате властта си, за да помагате на приятеля си Пилето.

Излиза, че вие, вярващият и набожен човек, си поръчвате любов и приятеля ви Иван Пилето каза, че вие можете да си поръчате много по-скъпа от 5000 лв. жена, така, така… Да не би да е онази с къщата по-скъпата, нали и тя е била жрица, и нея ли поръчахте?

Или по-скъпа като цена е онази за няколко милиона, която откупихте от Котарака с бутиковите дрешки „Шервиньо”? Ама как бе, набожни човеко?

Нали в Библията пише „не пожелавай жената на ближния“. Казват, имал сте дете от Мис Гащи, ама и тя била платена навремето, имали сте били и други деца, покойният шеф на ВМА генерал Тонев уреждал да раждат навън, после бутици и бизнеси за майките…

Ама, г-н Премиер, бива ли такива работи, да се отричате от децата си, да плащате по 5000 на ку*!и. А на тия деца и на майките им ли плащате по 5000 на ден? Ще излезе, че сте много богат човек.

Последно една водеща, говорят злите езици, ви била любовница. Наталка започнала да се хвали с вас и джипката, подаръци, екскурзии. В последните дни се извиси мозъчният й капацитет, и той като на Пилето – с джипка за четвърт милион отишла на маникюр.

Знаете ли, че вече девойката казва, че идвала да ви обслужва в централата на партията, що бе, Баце, в зайчарника не може ли?

Искала да й купите жилище, за да се усамотявате там. А пациентите на майка й всички до един слушат как щерката на зъбатката Ванина ви е гадже. Ама таз майка знае ли колко ку*/и като дъщеря й ви обслужват?

Г-н експремиер, вие коя религия изповядвате с толкова много жени? Баце, как хората да ви вярват, че сте честен с тях, като вие с приятелите и в интимните си отношения не сте честен?

Бойко, нормално е да те е срам, и мен би ме било срам да призная, че плащам воаяжите на една посредствена женица до Дубай, а тази женица е минала през Бареков, за да стане водеща, минала е и през вашия опонент Трифонов, мераци имала дете да му ражда, но той попарил мераците й, сега акостирала при вас, и на вас ли ще иска да ражда?

И на нея ли ще купите къща в Барса? Казвате, че сте си взел поука, но как? Всеки ден някоя Мата Хари се хвали, че ви обслужва?

Жалко за вас, вие сте карикатура, която никога няма да има до себе си достойна жена, защото ползвате услугите на платена любов, а жриците ви се отплащат така, както и приятелите – с предателство.

Г-н премиер, как вашите пиарки ще ви изтъркат имиджа на посредствен ку*#@р, чиито приятели са явни мутри? Г-н екс премиер, прочетете Библията и спрете да се кръстите в манастири и черкви – изоставили сте жени и деца, а правете нови на проститутки.

Дали майка ви така ви е възпитала, дали децата ви са горди с вас?

Narod.bg

Източник/ци: Отворено писмо в Narod.bg: Наталка се хвали, че обслужва Бойко в централата на ГЕРБ! Карикатурата Баце е посредствен ку*вар! – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!