Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Извинихте ли се на Сачева? Сачева: Дължите ни извинение!

Трябва да получим извинение за упреците на нашите мерки, защото ще бъдат продължени. Това коментира в "Офанзива с Любо Огнянов" Деница Сачева от ГЕРБ.

Всички социални мерки са обезпечени до края на юни, а 6,8 % е безработицата за май, от 201 000 безработните са спаднали на 195 500, коментира тя, цитирана от "Стандарт".

"Действали сме по най-добрия начин по отношение на мерките в кризата. Над 30 000 фирми получиха подкрепа на държавата, запазиха се 300 000 работни места, почти един 1 млн. българи са се възползвали от мерките. Гарантирахме касовите плащания до края на месец юни", обясни тя.

"Смятам, че ГЕРБ ще има предимство и на следващите избори. Винаги сме хвърляли мостове независимо от целия зид на омразата и заклинанията срещу нас. Другите партии трябва да преодолеят политическия си егоизъм и да работят за хората".

"Разпуснатият парламент беше най-безполезния в най-новата ни история, със сигурност един от най-безсмислените. Занимаваше се с политическа корупция. Приеха Изборния кодекс, обслужваха интересите на тези, които искаха да подобрят своите резултати на следващите избори", коментира бившият социален министър.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Сачева: Дължите ни извинение

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!