Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Херо Мустафа и Стефан Янев се съгласиха, че борбата с корупцията е първостепенна

Борбата с корупцията е от първостепенно значение за просперитета на България. Около тази теза се обединиха служебният премиер Стефан Янев и Херо Мустафа, които днес порведоха първата си среща, съобщи Дарик. 

Премиерът Янев акцентира върху приоритетите на служебния кабинет и възможностите за тяхното ефективно реализиране. По време на разговора министър-председателят и посланикът изразиха общо мнение, че борбата с корупцията в България е от основно значение.

Срещата между министър-председателя Стефан Янев и посланик Херо Мустафа е ярък знак за укрепването и развитието на българо-американските отношения.

Беше обърнато специално внимание на потенциала за активизиране на двустранното сътрудничество в областите от взаимен интерес, включително в сферата на икономиката с оглед перспективите за привличане на инвестиции и по-пълноценно взаимодействие на бизнеса.

Разговорът засегна теми, свързани с енергийната диверсификация и подготовката за предстоящата регионална среща по Инициативата „Три морета“.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Херо Мустафа и Стефан Янев се съгласиха, че борбата с корупцията е първостепенна

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!