Следвайте "Буднаера" в Телеграм

СТАНАХА ДИЛЪРИ: Кмет на ГЕРБ заловен с марихуана, арестуваха сина на Демира Димитрова (село Софрониево живее в страх от гербоидите)

Когато партиен вожд ти е Мутрата Бойко Борисов, няма нищо по-нормално от това да си рекетьор, наркодилър или сутеньор.

Кметицата на врачанското с. Софрониево Демира Димитрова от ГЕРБ избрала дрогата – в една от къщите на семейството са намерени повече от 10 растения марихуана. Това е и причината през миналата нощ селото да почернее от полиция.

Денис Димитров се изживява като гангстер, нали майка му е гербоид

Заради марихуаната за 24 часа е задържан синът на Демира – Денис, който обича да се снима с оръжие в ръце, досущ като своя идол Баце.

Откритите растения канабис са били отглеждани на тавана в една от къщите на семейството.

Хора от селото разказват, че кметската фамилия буквално е завладяла населеното място и много от жителите му живеят в страх, разбра “Зов Нюз” от свои източници.

Мъжът на Демира е едър земеделски производител, а семейството притежава множество имоти в Софрониево. През 2016 година Демира беше издигната за кмет от ПП ГЕРБ. После се стигна до договорка между Баце и Валери Симеонов и накрокметицата пристана на патерицата на ГЕРБ – НФСБ.

Източник/ци: СТАНАХА ДИЛЪРИ: Кмет на ГЕРБ заловен с марихуана, арестуваха сина на Демира Димитрова (село Софрониево живее в страх от гербоидите) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!