Любо Кольовски: Герберите са в паника, помнят ли как Главатаря назначаваше?!

Някой има ли спомен за времената, когато Главатаря на ГЕРБопитеците назначаваше министрите и началниците на агенции да са му задавани въпроси кой, как и защо му ги е препоръчал, или как си ги е избирал? И защо сега служебният премиер и министрите му трябва да отговарят на такива, меко казано, детински въпроси? ГЕРБопитеците отново се държат като извънземни, току - що кацнали на Земята от неизвестна планета, без памет и спомен, че управляваха 12 години нещастното ни Отечество?

Истеричните реакции на ГЕРБопитеците са обясними. Това са вопли и крясъци на изпаднали в паника типове и типеси, загубили връзка с реалния свят. И вместо да истеризират, тия недоразумения би трябвало да млъкнат и да си дадат сметка, че в основата на политическата партизанщина и шуробаджанащината стоят именно техните съпартийци, симпатизанти , помагачи и други ятаци. ГЕРБопитеците върнаха нравите в България до нивото на нравите в края на 19-ти и началото на 20-ти век. Те разболяха обществото и вкараха в организма му собствената си отровна бандитска "нравственост" и гангстерския си морал, като се възползваха от добре известните им болшевишки и фашистки прийоми и технологии, които владеят до съвършенство. Граждани за европейско развитие на България, а?

---

Безценните кадри на ГЕРБ, незаменимите кадри на ГЕРБ, компетентните, знаещите, можещите, професионалистите, образованите кадри на ГЕРБ? Наистина ли са такива? Ами, защо недоволстват и роптаят, че са уволнени? Нали до днес изнемогваха в ярема на дълга си да служат на Отечеството? Да сменят държавното поприще/синекура с поприще в частния сектор, НПО-тата, или в някоя друга сфера на обществения живот! Как пък един от тези всезнайковци и отворковци не благодари на новия премиер, че го е освободил от тежкото и непоносимо бреме на държавната служба? И всички търсят съчувствие, че са прелъстени и изоставени? Ами, да се заемат с партийно строителство така, както това направи техния Главатар!

Любо Кольовски, Facebook, Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!