Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Веселина Томова: Мирише на нареден мач. Стъкмен в посолство

Масата може и да се радва възторжено, даже да цвили в еуфория, но мислещите няма как да не започнат да си задават въпроси. 

Махаш калинка, слагаш бивш кадър на Боко и Хунтата му срещу която уж пищиш.

Махаш шеф на Митници – едно от най-знаковите места, слагаш бивш шеф на Митници от правителството на Орешарски, срещу който уж си протестирал. А само човек като види кого слагат за шеф на Митниците, наредения мач лъсва като на тепсия. 

От години съм го писала – не чистка, а РИЕНЕ с булдозери трябва! Но всяко ново назначение трябва да е и вече е знак! Знак – дали наистина искаш да РИЕШ, или да търсиш “баланс”, че даже и да „надграждаш“.

Дотук още със съставянето на второто служебно правителство на Румен Радев – след първото – катастрофално на Герджиков – дойде горчивия вкус на … наредения мач.

Има две обяснения – или капацитета на “стратезите” е “зелени чорапи”, или не им се иска да въртят МЕЧ, а само да мимикрират “изчистване на Авгиевите обори”.

И тезата – няма материал е отвратително невярна. 

Де що мръсници, подлизурковци, бездарници и то войнстващи има, отново се пъхат в първите редици на властта. И в това няма нищо изненадващо, изненадващото е, че са предпочитани.

Предстоят смени на шефовете на регионалните дирекции на МВР. Изчаквам, докато гледам сеира на случващото се зад кулисите. Изчаквам и новата “софийска бригада” да ми я пратят във Варна, че и тя след Костовата и Боковата, да си бърка в носа, докато научи имената на улиците и махалите във Варна, или може би докато е тук, за да НЕ научи кои са купувачите на гласове в морската столица. Щото, дето се вика, главните сега пак са от “нашите”.

Чувам, че едно от най-нечистоплътните лица, бивш началник на кабинета на Цветлин Йовчев като министър на МВР – Георги Великов, стоял в дъното на “Червеи”, както и на куп безумия в ДАНС, станал съветник на премиера Стефан Янев. Това как се случва – от простотия ли или от натиснато копче от Онзи, който реди Схемата?!

Апропо, /НЕ/вчасовият министър на МВР Бойко Рашков, наясно ли е как още онзи ден една знакова фигура беше предупредена и то от НОВИТЕ властници,  да духва от страната, че се задава жега за него? 

Събуйте зелените чорапи! И като не знаете кой кой е, питайте!

Иначе мирише на нареден мач. Стъкмен в американското посолство. А там нищо друго не ги интересува освен бой по руснаците и каналите за дрога да са тип-топ, другото е – “правете каквото искате”.

Събуйте зелените чорапи, защото и в другото “правете каквото искате” се дъните всеки ден. И накрая, когато върнете за пореден път Боко Тиквата на бял кон, да не се питате кой ми сра в гащите!

Веселина Томова

Източник/ци: АФЕРА.БГ | СЪБУЙТЕ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ! И КАТО НЕ ЗНАЕТЕ, ПИТАЙТЕ! ИНАЧЕ МИРИШЕ НА НАРЕДЕН МАЧ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!