Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Карате гуруто от ГЕРБ Маноил Манев виси с пари на Тракийския университет (милиционерът източил Колежа по охрана и сигурност)

Кресливият гербераст Маноил Манев – Кухия, завършил щанги е спортно училище и Академията на МВР и практикуващ китайското бойно изкуство ушу, дължи колосална сума за неплатени наеми на сграда, собственост на Тракийския университет в Стара Загора, научи ексклузивно Narod.bg от свой източник по върховете на хунтата ГЕРБ.

Милиционерът, който до 2005 г. работил в системата на МВР като охранител на автогарата в Стара Загора, напуснал Вътрешното министерство и бил поставен да ръководи Колежа по охрана и сигурност, който се помещавала в здание на ВУЗ-а.

Негов директор е до декември 2014 г., когато е назначен за зам.-областен управител на Стара Загора от ГЕРБ.

Обучението на професионални охранители е създадено от ген.-майор Румен Ралчев, тамплиер №1 у нас, който оставил Кухия да се занимава с обучението на бъдещите бодигардове.

Двамата с гербероида са приятели от времето в полицията, а съпругата на Румен Ралчев е градска на най-яростния бранител на Баце в парламента.

Герберастът станал и председател на Националния съюз за безопасност и охрана, създадена от Ралчев заедно с пенсионери от УБО и НСО.

Колежът по охрана се помещаваше в сграда на Тракийския университет в широкия център до Математическата гимназия, обясни информаторът на Narod.bg.

Сградата обаче била запечатана по заповед на ректора, защото хитрият милиционер Маноил Манев от няколко години не плащал наема, въпреки че колежът инкасирал приходи.

В Стара Загора разправят, че Кухия продавал и готови карти от Националния съюз за безопасност и охрана по 300 лева парчето, защото имитирали полицейската карта и катаджиите често пускали притежателите им при издънка, щото ги мислели за колеги.

През 2016 г., като запечатали сградата, вътре се помещавала и една от старозагорските телевизии, собственост на Илиян Илиев, гербаджия и съученик на Емил Кошлуков. Той също плащал наем на големия наемател Маноил Манев, който обаче така и не се издължавал на университета.

Междувременно герберастът продължил да събира пари за такси от колежани с  твърдението, че институцията работи, въпреки че не ясно дори къде е в момента.

За капак имало много младежи, които завършили колежа, но останали без дипломи.

Маноил Манев обаче зарязал този бизнес, защото направил летящ плонж в политиката, като станал любовник на Цецка Цачева по времето, когато беше една от най-близките подмазвачки до плейбоя от СИК Боко.

Източник/ци: Само в Narod.bg: Карате гуруто от ГЕРБ Маноил Манев виси с пари на Тракийския университет (милиционерът източил Колежа по охрана и сигурност) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!