Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Експерт на ГЕРБ готов да разобличи Борисов?!

“МИШКИТЕ вече бягат!”.

Това написа председателят на гражданско сдружение БОЕЦ Георги Георгиев в официалната страница на сдружението във Фейсбук.

“Днес ми се обади "експерт" на ГЕРБ, работещ, като "консултант" за реализация на десетки европейски проекти на различни фирми. На български език това е най-гнусният паразит. Този и подобни рекетират бизнеса при кандидатстване по европрограмите и им прокарват проектите срещу комисионни, достигащи и до над 50% от проекта. Тези пари се носят на Буда в куфарчета, за да пълни чекмеджетата и банковите сметки на офшорките, а с част от парите се смазва веригата”, разказва Георгиев.

“Звъни ми този и почва от далеч - "Г-н Георгиев, виждали сме с Вас преди години, искам да Ви поздравя за Вашата дейност. Аз от години се боря с корупцията по министерствата при европроектите, не знаете на какво бях подложен, но нищо не можех да направя. Искам да помогна на БОЕЦ, има една много интересна програма за обучение, напълно безплатно ще ви изготвя проекта…”

“Виж сега”, прекъсвам го аз, “знам кой си. Ти не си се борил с корупцията, ти си тор за корупция. Сега господарят ти Буда губи властта и ти и останалите мишлета се опитвате да спасите кожата. Имаш един шанс - пълни самопризнания за всички схеми и колко пари си занесъл на Борисов, плюс записи, документи и т.н. и ти обещавам добър адвокат, осигурен от БОЕЦ и справедлива присъда”.

"Експертът" помълча и отговори с тих глас - "Благодаря, пак ще се обадя".

Та, корабът потъва. Мишките бягат. Плъховете се крият. Милост и прошка няма да има за никого”, пише още председателят на БОЕЦ.

“Следващият да не ми звъни проучвателно, а направо да носи записите и документите”, категоричен е той.

БОЕЦ - България Обединена с Една Цел - Posts | Facebook

May be an image of 1 person, standing and indoor

Източник/ци: Експерт на ГЕРБ готов да разобличи Борисов?! - ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!