Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Свидетел пред Narod.bg: „Остави парите тук” и започва белотът, КАМАРИ от ПАЧКИ в резиденцията на Бойко в Бояна!

Очевидец на спарингите по белот в резиденцията на Бойко Борисов в Бояна разказа ексклузивно пред Narod.bg каква е схемата с предаването на дължимата корупционна лепта към падналия от власт премиер от СИК.

„Баце играе белот само с богати хора, които има какво да му донесат. Налагало се е и аз да оставям пачки, иначе рискувам бизнесът ми да отиде по дяволите.

Ситуацията е като в мафиотски филм – влизаме в дома на Бойко, той ни посреща с театрални мутренски маниери като от филма „Кръстника” с думите: „Остави нещата там”, след което се разтоварваш от „подаръците” на шкаф или върху столове отстрани и сядаш на масата за карти”, описа абсурдната схема читателят на Narod.bg.

След като всички поканени са по местата си, шкафът прелива от камара с банкноти, отчетени от гостите на Боко.

„Тази картинка са я виждали много хора, може да се види по списъците на НСО кои са посещавали правителствения сарай на изритания министър-председател. Повикани на разпит, все неколцина ще пропеят”, категоричен е източникът на Narod.bg.

Според него парите, „дарявани” на Баце, са такса „спокойствие”, която бизнесът плаща през цялото управление на пожарникаря с мутренска закалка.

„Не ти пречат да спечелиш обществена поръчка, работиш, печелиш… Но идва момент, в който трябва да платиш за удоволствието – този момент е при играта на белот”, завърши разказа си нашият информатор.

Източник/ци: Свидетел пред Narod.bg: „Остави парите тук” и започва белотът, КАМАРИ от ПАЧКИ в резиденцията на Бойко в Бояна! - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!