Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ексюнакът Бойко плаши с ламята Спаска

Много пари са изправени срещу нас - парите на олигархията. С тази опорка Борисов обяви тотална мобилизация в личната си партия по време на Националното съвещания на ГЕРБ. Вероятно идеята е, от репортажите в медиите, народът да се завайка: Бре, какви подли олигарси се изправят срещу бедния Бойче, който късаше от залъка си да ни даде по 50 лева.

Храбрият юнак Бойко, който прибра златната ябълка в чекмеджето за себе си, сега сочи нанякъде и тръби: Там е ламята Спаска, тази гад мръсна, фрашкана с мангизи. 

Да е сериозно – не е. Ако е виц, е от серията „тъпи“. Какво е тогава? – пита се народецът. Тактика и стратегия е. Страшни олигарси налитат да бастисат юнака от джипката, а заедно с него партията му, че и държавата. Дотолкова му стига въображението. Идеята е: Лошите срещу него, добрия. Реализацията обаче куца, сякаш е със скъсан менискус. 

Олигарсите, за които Борисов говори, са отдавна с блокирани сметки, заради повдигнати срещу тях обвинения. А са обвиняеми, защото така е пожелал той, а главният прокурор е изиграл ролята на джина от бутилката, който изпълнява желанията му. Помагали са 8-те и други джуджета. По този начин бяха разбити и разграбени цели бизнеси, фирми, КТБ, предприятия и каквото още се сетите. Откраднатите пари и тези от хазната се оказаха в неговите и на свитата му джобове и чекмеджета.

Борисов внушава, че се задава нещо голямо и страшно, от което народът трябва тръпки да го побият. "Беззащитният“ юнак обаче премълчава, че държи все още на къса верижка МВР, тайните служби, прокуратурата, НАП, митниците, ДАНС, КПКОНПИ, куп медии, политолози, социолози и пр. Такава армия не е за подценяване.  

Човекът, прочул се с Барселонагейт, с милиони от такса „спокойствие“, чекмеджето с пачките и кюлчетата, ПКП, Мата Хари, таковането с 200 на европейски лидери и пр. иска хората да го възприемат като жертва, да го съжаляват и да застанат зад него. Такива ги иска – уплашени от ламята и лесни за манипулиране. 

***

Село пропищяло от триглавата ламя Спаска. Бойко запалил джипката и отишъл да спасява селяните. Влиза в пещерата на ламята и след малко излиза с една отсечена глава и казва:

- Едно на нула за мен.

Влиза втори път и пак излиза с отсечена глава.

– Две на нула за мен!

Влиза трети път, бой, викове и съскане от пещерата. Излиза ламята и носи...

На другия ден бойковите медии съобщават: "Две на едно за Бойко Борисов." 

Димитър Василев

.

Източник/ци: Ексюнакът Бойко плаши с ламята Спаска

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!