Свалят охраната на Борисов? Бацето в паника, измъкна се от задния вход на МС!

БОЕЦ ще поискат официално от Румен Радев да бъде свалена охраната на бившия вече премиер Бойко Борисов. това се казва в съобщение на организацията. От нея посочват още:
ОТ днес НСО не трябва да охранява лицето Бойко Методиев Борисов! БОЕЦ ще сезираме президента Радев и НСО и ще изискваме незабавно сваляне на охраната. 

Борисов има вариант – пълни самопризнания за извършените престъпления и БОЕЦ ще му съдействаме за безплатна съдебна охрана, като арестант!

Подкрепете, няма да плащаме повече за охрана на мутрата. Същото се отнася и за Доган и Пеевски!

Премиерът Бойко Борисов се скри от журналисти и камери при предаването на властта на новия служебен кабинет.

Всички медии бяха оставени навън пред МС, което е прецедент, защото става въпрос за официална церемония.  Досега подобни действия на забрана не е имало в такива случаи. По всичко личи, че Борисов  не иска да му бъдат задавани неудобни въпроси.  След представянето на служебното правителство,  което се излъчи по всички телевизии, новият премиер Стефан Янев се отправи със служебните министри към Министерския съвет.  Някои от новите министри вече започнаха да коментират относно задачите в своите ресори.

Източник/ци: Свалят охраната на Борисов? Бацето в паника, измъкна се от задния вход на МС! - Истината - Новинарският портал

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!