Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: Има само един правилен подход - съд, затвор, конфискации

Ще бъде ли извършена реална ревизия на предходното управление или всичко ще остане само димка за пред медиите и политически пиар?

Това е въпросът, който ще реши съдбата не само на новото управление, но вероятно и пътят на България - към нормална демократична европейска правова държава или ще продължи уклона към евроазиатска авторитарна демократура. 

"Всяка политическа заявка е свързана с нещо много конкретно, независимо дали се разбира. В този смисъл "смяна на системата", както и всички подобни, са недопустими без икономическа обосновка. България е в необявена икономическа криза, която всеки момент може да прерасне в политическа и всякаква друга. Причината за тази скрита криза не е Ковид /той е оправдание/, нито световни икономически процеси.

Истинската причина за поредната ни национална катастрофа е продължилото няколко десетилетие ограбване на национален и европейски капитал. Този капитал не е в България и не е свързан с нашата икономика, за да бъде полезен", пише експертът по национална сигурност Николай Марков във Фейсбук.

"Оттук нататък ние сме обречени души, на които им са завещани толкова държавни дългове, че и внуците ни не могат да платят. Освен това, "светлото бъдеще" на нашата икономика са нови дългове и хронична дългова криза! Има само един правилен подход - съд, затвор, конфискации. За по-интелигентните бандити, които имат и друго гражданство и смятат, че са недосегаеми - друг подход. Ако има решителност за това съм насреща. За всичко останало - вървете на майната си и не се връщайте. А ако се срещнем и там, мисля, че ще намеря още по-практични решения."

May be an image of 1 person

Източник/ци: Petel.bg - новини - Николай Марков: Има само един правилен подход - съд, затвор, конфискации

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!