Цв. Гълъбова: Професорката - защитничка на Борисов е изнервена. Върти очите на 360 градуса. Бог да е с нас и да бъдем разумни!

Едва сега успях да изгледам тазсутрешното участие на проф. христова, валерия велева и Любомир Аламанов в Нова тв. Направи ми впечатление, че професорката е много, ама много изнервена и върти очичките на 360 градуса. Вече не прави грам опит да прикрие и потисне злобата си, хапе като ранено животно и защитава по матросовски /макар че сравнението не е точно/ господаря си. И, разбира се, забрави, ако изобщо някога е знаела какво е това, академизма. Директно обвини Президента във всичко лошо на света, както и събеседника си Любомир Аламанов, в пропаганда. Е, вкара една купешка думичка за цвят и да напомни, че разбира и от чужди езици

Та, професорката се разлюти особено, когато г-н Аламанов с прости и ясни изречения обясни защо няма доверие в институциите. Тя побесня тогава и типичнчо по герберски използва страдателния залог на глагола, а не деятелния. Ами, да - няма, защото за 12 години хората, работещи в тях достатъчно направиха да няма доверие. Защото, е извършена не просто кражба, а ГРАБЕЖ. Грабеж на нашето бъдеще, на децата ни, на духовността и националното ни достойнство. Колко е хубаво да обвиним този, който говори, а не този, който върши мерзостите.

Демокрацията била процедури. Да, процедури, ама какви са те у нас. Процедури по ограбване на собствения народ, по довеждането му до мизерия - материална и духовна, каквато няма в целия ЕС, на който сме членове от далечната 2007 година. Кое ни е наред - здравеопазване или образование, които са темели на националната сигурност. Културата ли ни, която е стълбът на дълговечността на духа български или демографското ни състояние, което не е в криза, а в тежка катастрофа. Щяло било да е реваншизъм, ако се потърси отговорност за безобразията, вършени от вече бившите управляващи.

Професорке, ето какво казва простичкият онлайн речник за думата реваншизъм - "Политика, която се стреми към нова борба, битка, война след претърпяно поражение". Нали сме били ужким, според господаря ти, на някакво супер ниво, за какво поражение можем да говорим тогава. А, че има нужда от политика, която се стреми към нова битка и война, да, така е. Ще започнем наистина битка, може и война да е, срещу простотията, наглостта, арогантността и алчността. Битка за нас, за личното и националното ни достойнство, за БЪЛГАРИЯ!!!!

В последната седмица ние станахме свидетели на лекото повдигане на завесата, която 12 години е плътно спусната и зад нея са ставали безобразия, достигнали непознати за 1300-годишната история на България. Такава мерзост, алчност, арогантност и генетично вече закрепена убеденост в абсолютната безнаказаност, не е имало досега. Само си представете милиардите, разпределяни просто ей така, а ние събираме капачки за кувьози, пенсионерите ни избират дали да си платят сметките или да си купят лекарства, децата ни получават фамозните 40 лева добавка на месец, майките през втората година от майчинството биват "щедро" надарени с ЦЕЛИ 340 лева, които се чудят къде и как да похарчат, пътищата ни убиват в буквалния смисъл на думата, културата ни е поставена на колене - ако не венцехвали, няма пари, да си върти търговията, както иска, но пък има бордове за щяло и нещяло и бонусите вървят с пълна сила, данните на 5 млн българи изтичат от НАП и хоп, шефката взема бонус за това, купуват се апартаменти, тераси, строят се къщи за тъщи, свободата на словото е на "завидното" 112 място, подаряват се стари килими и календари, използват се обидни квалификации с полов привкус, виждаме пачки евро и кюлчета, но вече година обяснение НЯМА..... И още и още и още. Институциите замитат всичко под килима, а той от боклука под него стигна до покрива. Е, ще сложим край на това. И няма да е реваншизъм, нито популизъм /любима думичка на говорещите глави/, а просто СПРАВЕДЛИВОСТ!

Ние, народът на България /моля да бъда извинена, че говоря от името на моя народ без да съм в институционално качество/, я искаме, защото сме дълбоко омерзени и гневни за погубената ни Родина. А това не се прощава и не се забравя!

Ние ще отвоюваме нашата БЪЛГАРИЯ!

Бог да е с нас и да бъдем разумни!

Психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова, Facebook

May be an image of 1 person and smiling

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!