Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Narod.bg: Поголовен рекет над олигарсите – Баце иска 200 млн. лв. за купуване на изборите (ПАДНА ЛИ, загивате с мен, плашил ББ)

Бойко Борисов е започнал невиждан досега рекет над придворните си олигарси, за да събере колосалните 200 милиона лева, с които хунтата ГЕРБ масово да купува гласове на предстоящите извънредни парламентарни избори на 11 юли, алармира пред Narod.bg бизнесмен, притискан за „партийна лепта”.

„Бойко рови надълбоко по джобовете на гербаджийската олигархия, за да купува гласове. Натискът над бизнесмени, близки до властта, е безпрецедентен, те пък притискат своите партньори също да се отчетат, иначе щяло да е лошо за всички”, възмущава се предприемачът, от когото са поискани 50 000 лева, въпреки че няма нищо общо с политиката, още по-малко с мафията ГЕРБ.

Баце и компания са толкова паникьосани, че са заплашили милионерите си, че ако паднат от власт, те също оттичат в канала.

Отсега са активирани ромски босове, които срещу торби с пари да привлекат цели гета да гласуват за мафията на Баце.

Отделно големи работодатели са заплашени с компромати от НАП, пазени до момента далече от медиите, които ще бъдат пуснат от „мисирките на Бойко” в обръщение, ако служителите им не участват в корпоративен вот с глас за ГЕРБ.

На последните избори от черната каса на шайката изтекоха около 150 милиона за пазаруване на избиратели.

Сега се предполага, че ББ ще събере немислимите 200 милиона, за да подмени вота на народа в стремежа си да се опази във властта, а оттам и от сигурното разследване за безбройните далавери, с които 11 години пълнеше офшорни сметки и чекмеджета с парите на България.

Източник/ци: Само в Narod.bg: Поголовен рекет над олигарсите – Баце иска 200 млн. лв. за купуване на изборите (ПАДНА ЛИ, загивате с мен, плашил ББ) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!