Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Българската политическа мафия е евро-атлантически отровен плод! Симбиозата на европейските политически престъпници беше очевидна и не веднъж декларирана като пълна подкрепа за правителството на Борисов!!!

Борбата срещу Борисов продължава, макар тя самата да го прави още по-силен.

Надявам се някои да не забравят какво говориха, че ще свърши служебния кабинет на Радев, от който Борисов трепереше. Ами не трепери господа, ще се убедите!

Сама по себе си битката, каквото и да означава това, срещу Борисов, е възможно най-безсмисленото занимание. Освен в един случай - ако трябва да се имитира такава и парата от протестите да отиде в свирката на локомотива. Президентът Радев очевидно замени русофилите, които го подкрепиха за предидент с русофобите, които подготвят втория му мандат, за сметка на неговата тайнствена подкрепа. Това не е изнанада за мен, ако следваме логиката на политическите процеси у нас и някои други работи.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Повече ме смущава арогантната посредственост на новите варвари, които са по-големи имитатори и от самия банкянски мужик. Като слушам интервютата им и влеза по-дълбоко в тях, откривам такава пустиня, каквато не съм виждал дори в Гоби. Не е истина какви случайници ражда тая майка България и колко празни могат да бъдат, дори харесвани от още по-празни от тях същества. Все едно, тръгнали сме в пустинята за нашите 40 години въртене в кръг и измиране на няколко излишни поколения - нека продължим напред. Да видим какво ще стане и какво е решил сам Бог за българите!

----------------------------------------------------------------------------------------------------

А това, че винаги има и по-лошо, вече нямам никакви съмнения. Зная, че много българи предпочитат да виждат собствените си мисли и въображението им да владее техния бит, но аз се разграничавам от тази група наши съграждани. Напълно и завинаги.

Българската политическа мафия е евро-атлантически отровен плод!

Всеки, който говори различно или се опитва да прикрива тази истина е съучастник в българският вариант на гладомор, който уби без съд и присъда милиони наши бащи, майки и деца. Докато не бъдат разобличени и осъдени висши европейски и български политици, за престъпленията си у нас, извършени през последните 12 години - справедливост тук не търсете. Българската мафия не беше сама в грабежите, убийствата, безследно изчезналите граждани, рекета и обира на над 150 милиарда от еврофондове и държавната хазна. Симбиозата на европейските политически престъпници беше очевидна и не веднъж декларирана като пълна подкрепа за правителството на Борисов!!!

1. СЕБАСТИАН КУРЦ, 31 март 2021 г.: "Ще се радвам, ако мнозинството българи подкрепят теб и партия ГЕРБ на предстоящите парламентарни избори".
2. СИЛВИО БЕРЛУСКОНИ, 13 юни 2010 г. в София: "Искам да кажа, че съм тук, при моя голям приятел, министър-председателят на България. Разбира се, първоначално не знаех, че това е съвпадение с неговия рожден ден и искам да му го честитя. Той е толкова висок, че понякога ме засенчва".
3. НИКОЛА САРКОЗИ, 14 април 2015 г. в Париж: "Ти си най-оцеляващият български политик! Поздравявам те, че успя да съставиш работещо правителство. Ти нямаш загуби, ти имаш само победи!".
4. АНГЕЛА МЕРКЕЛ, 7 юни 2017 г. в Берлин: "Сърдечно те благодаря, скъпи Бойко, за посещението!".
5. ДЕЙВИД КАМЕРЪН, 4 декември 2015 г. в България: "Европейските държави трябва да се поучават от България как да подобрят опазването на границите си".
6. ЕМАНЮЕЛ МАКРОН, 26 август 2017 г. във Варна: "Скъпи Бойко, тук съм не само, защото ти бе първият европейски лидер, който посети Франция след избирането ми за президент, но защото и сме големи приятели!".
7. ЖАН-КЛОД ЮНКЕР, 18 август 2018 г.: "България е вдъхновение за страните от Западните Балкани!".
8. АНГЕЛА МЕРКЕЛ, 10 май 2018 г. в София: "Ти, Бойко, се справи прекрасно с темата за Западните Балкани и трябва да станеш неин модератор". 9. РЕДЖЕП ЕРДОГАН, 12 декември 2020 г. към Ахмед Доган: "С лидерството на моя скъпия ми приятел Бойко Борисов, България с решимост се бори с коронавируса".
10. ДОНАЛД ТРЪМП, 25 ноември 2019 г. в Белия дом: "Борисов, пример сте за Германия! (по повод добрите разходи на България за отбрана)".
11. ВИКТОР ОРБАН, 30 ноември 2016 г. "Работил съм с няколко български премиери - с кои по-добре, с кои по-зле, но най-добре съм работил с Борисов. За Унгария и Европа е важно той отново да е премиер".
12. АЛЕКСИС ЦИПРАС, юни 2018 г. в София: "Бойко, следващият път да направиш председателство на ООН!".
13. МАРИАНО РАХОЙ, 15 май 2018 г.: "Българското европредседателство бе от най-успешните досега!".
14. ЕДИ РАМА, 26 февруари 2018 г. в Тирана: "Борисов, ти си Меркел на Балканите!".
15. МАРК РЮТЕ, 6 февруари 2018 г. в София: "Аз харесвам този мъж!".
Ето така след три мандата и 3605 дни управление (най-дълго в цялата история на България!), Европа изчегърта Бойко Борисов.

Георги Марков, фейсбук

Така ли беше, господа кандидат политици? Така ли беше уважаеми президент Радев? - Така беше.

Е, като е така - действайте! Разобличаване, арестуване, осъждане, конфискация.

Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!