Бойко подменя бушони: Парите, които не успяхме да приберем от олигарсите сега са срещу нас

Аз направих недопустими грешки, които за радост, се отчитат като успехи пред нашите евроатлантически партньори, се похвали лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на Националното събрание на партията.

Предстоят ни два много тежки месеца срещу много, много пари, които са изправени срещу нас - парите на олигархията, обяви Борисов.

Йорданка Фандъкова и Димитър Николов са най-успешните кметове на ГЕРБ. По време на техния мандат управляваните от тях градове се промениха коренно. Всичко това може да се види.

May be an image of 1 person

Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при обявяване на промени в ръководството.

Тук не става дума за хипотезата Цветан Цветанов, който го махнахме преди година. Фандъкова и Николов остават в ръководството на партията, за да помагат, отбеляза Бойко Борисов.

Доверието не е свалено от тях. Партийната работа изисква ежедневно присъствие на събрания. Искам да им оставя да работят повече за градовете си тези три години, да помагат на партийците и да сме пак заедно, заключи лидерът на ГЕРБ.

Националното събрание освободи членове на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ - молби от Менда Стоянова, Пламен Нунев и Красимир Велчев. По този повод Борисов заяви: "Краси Велчев - изключително сърцат партиен боец. Безукорно честен. Лоша дума не мога да кажа. Остава да работи в партията, за да може да имаме и обновление. Същото казвам за Нунев, колега от полицейските години. С някои наши грешки обаче загубихме изборите там. Той ще остане да помага на новите хора. Менда беше един от темелите във финансите, успяваше да прави бюджети много години наред .И тя продължава да работи за партията. И на тримата, както на Митко и на Данчето едно огромно благодаря".

Единствено делегатите от Бургас се противопоставиха на решението на Борисов. 0 делегати бяха "за" 12 "въздържали се" и 38 - против.

May be an image of 1 person

Източник/ци: Бойко Борисов: Аз направих недопустими грешки ᐉ Новини от Fakti.bg - България | ФАКТИ.БГ
Колажи и карикатури | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!