Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Правят ни на луди! Този път Гешев няма да може скрие престъпленията ви!

ВИДЯХТЕ ли как се държи Иван "Градуса" в парламента?

А помните ли думите на Борисов, че се спасява от положение, като се прави на луд и прост. Със сигурност не му е трудно.

Видяхте нагледно как работи тази техника.

Не чул, не разбрал, не знаел...

Точно така се държи и Борисов пред "началниците" си от Москва, Анкара, Брюксел, Вашингтон...

Срамно и тъжно е, че търпим повече от десет години подобни келеши и олигофрени да ни управляват и грабят.

"Пилето" е олицетворение на властта на Борисов - нагъл, арогантен, алчен, зъл, прост и страхлив. Пред цяла България се прави на луд. А истината е, че правят всички нас на луди.

Виждате колко са тъпи и самозабравили се. Виждате какви глупости говорят от самозабрава и арогантност. На подсъдимата скамейка дали ще се държат по същия начин?

Това зло трябва да бъде изринато - възмездие и справедливост!

За една истински свободна, демократична, правова и европейска България!

БОЕЦ водим тази битка!

ТОЗИ ПЪТ няма да можете да покриете и смачкате всичко! Този път Гешев няма да може скрие престъпленията ви! Този път Борисов, Пеевски, Доган, Цацаров, Гешев и бандата им ще плащат за всичко!

Очаквайте нови разкрития на бизнесмени рекетирани от управляващата ни мафия. Очаквайте нови разкрития за поръчани убийства, за зверства и престъпления, които надминават въображението ви. Затова дебелите стискат властта така неистово, защото знаят какво са вършили и ги е страх от възмездието и справедливостта.

---

Гешев бе инсталиран именно, за да пази и да осигурява безнаказаност за грабежа и извършените престъпления от своите господари - Борисов, Пеевски, Доган и тн. И трябва да си ходи заедно с тях. И да плаща заедно с тях. БОЕЦ няма да забравим.

---

В МОМЕНТА Гешев и Борисов са най-уплашените хора в България. Почти колкото Пеевски.

Страхът до такава степен е стегнал душите им, че дори и показната агресия, с която го прикриват не помага.

Тези дни страната се тресе от най-тежките нови и стари корупционни скандали и разкрития за корупция, рекет, изнудване на бизнесмени и източване на милиарди. Прокуратурата би трябвало да работи извънредно, на пълни обороти и с удължено работно време, а арестите да са препълнени. Вместо това - пълно мълчание, а Гешев се жали на Брюксел, че искат да му закрият бухалките! Представяте ли си колко неадекватен, тъп и уплашен е Гешев в момента? Нали си давате сметка, че всяко негово действие се диктува от господарите му? Давате ли си сметка колко уплашени са Борисов и Пеевски?!

Предстоят бурни и интересни дни. Ще видите и чуете за такива зверства, мерзости, престъпления, грабежи и свинщини, че не можете да си представите дори. Ще станете свидетели на предателства и взаимно топене на довчерашни ортаци. Борисов ще хвърля в огъня бушон след бушон, само дето бушоните свършиха и накрая изгаря главния шалтер. Ще се катерят по гърбовете си, за да изпълзят от казана, но спасение и прошка няма да има. Борисов е способен да предаде и продаде всеки и всичко, за да спаси кожата си, но този път срещу него ще се обърнат собствените му слуги и изтривалки, които ще осъзнаят, че не представляват нищо за него. Чакайте цели албуми от снимки и записи. Първите вече са на път. Ужасяващи.

БОЕЦ имаме внесени над 170 сигнала през годините за корупция, злоупотреба с власт и други престъпления.

Запомнете няколко - БарселонаГейт, Турски поток, ДДСгейт, Булгартабак, Сарай Росенец, Споразуменията на Гешев, както и сигнала ни за разкритията на Илчовски. По тях ще се четат първите обвинителни актове срещу Борисов, Гешев, Доган и Пеевски.

Имате думата ми, бойците никога не се отказваме.

Битката продължава.

#БОЕЦ

May be an image of 1 person and standing

Източник/ци: Правят ни на луди!

БОЕЦ - България Обединена с Една Цел | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!