Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нови погроми от ГЕРБ: Опожарили офисите на фермер, отказал да клекне пред хунтата (вижте Иван Пилето като РЕКЕТЬОР)

Новият свидетел в Комисията по ревизията на престъпното управление на ГЕРБ е най-големият зеленчукопроизводител в България.

Твърди, че ще разкаже интересни примери за корупция в управляващата партия ГЕРБ, свързана с приятелите на Бойко Борисов.

Депутатите от ГЕРБ в залата правят всичко възможно да не му бъде дадена възможност да говори. Жалък и грозен край на мафиотска група ГЕРБ.

Ето разкритията на поредната жертва на Бойко, Пилето и сие:

#ГрадусГейт: Бизнесмен, който призна в отговор на въпрос на Биволъ, че познава Светослав Илчовски, се яви в парламента като свидетел.

Казва, че под диктовка на Иван Ангелов – Пилето, ръководил „земеделски картел Г-8“, на фирмите му в Стара Загора са запалени офисите.

„Бате Иван ви вика на килимчето“, казвали били емисарите на Пилето. След което му искали земя под пазарните цени.

Отказва да се представи пред медиите. Пред Комисията каза, че е „най-големият зеленчукопроизводител в България“. Иван Славчев Стоименов от фирма „Агробел 2001“ е входирал сигнала.

„Зареждаме със зеленчуци всички вериги в България“, каза той за бизнеса си.

Щял да говори пред Комисията по ревизия за „цялата икономика в България“. Прессекретарят на ГЕРБ Никола Николов го пита дали е бил съден по делото „Недосегаемите“.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова пак напусна парламента, отказвайки да говори по темата със санирането.

Източник/ци: Нови погроми от ГЕРБ: Опожарили офисите на фермер, отказал да клекне пред хунтата (вижте Иван Пилето като РЕКЕТЬОР) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!