Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„ГЕРБ може и да не влязат в следващия парламент“

ГЕРБ може и изобщо да не влязат в следващия парламент – тази прогноза направи известният писател Белчо Дончев във фейсбук страницата си.

Narod.bg публикува пълния текст на поста му:

Как ви звучи: „ПАНОРАМА С ИВО ИНДЖЕВ?

За пръв път от десетина години насам изгледах почти цялата „Панорама“ на Бойко Василев, без първите няколко минути. Възхитен съм!

Първо съм възхитен от Тома Биков, който доказа едно към едно, направо в ефир, че всеки под Баце е по-тъп от него, колкото и невъзможно да изглежда това! Предлагам на БНТ1 и на неговия (про)куратор Кошлуков, да пуща по голяма и малка нужда, даже и без нужда клоуните Тома Биков, Георги Харизанов, Михаил Константинов, Георги Марков – Дантеления, Десислава Атанасова, Георг Георгиев и придружаващите ги лица и задници ако може поне по три, а може и четири пъти на ден! Това е сигурен начин ГЕРБ да паднат под 7-8% на следващите избори. А ако пуща и Баце по три пъти на ден, ГЕРБ може и да не влезнат в следващия парламент.

Второ, изобщо не съм възхитен, но съм с отлично впечатление от господинът от БСП, който беше изключително премерен и немногословен, но доста точен в оценките си, който нито веднъж не влезна в открит спор с Христо Иванов, което никак не е малко преди идващите избори.Трето, естествено, аз съм пристрàстен не към Христо Иванов, той просто ми е симпатичен, но съм пристрастен към демокрацията и връщането в България на истинските демократични закони! Истинската демокрация е нещо, в което ние в България сме само прощъпулници! Правим първите си крачки, за сега дори и не съвсем съзнателно! Но дете, вече проходило, го чака детство, юношество, младост, чака го един цял и отговорен живот!

Дълги години след Иван Костов и хората около него чаках някой да заговори с отговорност за нашия живот! Нали това е смисълът на политиката, не къщите в Испания, не кюлчетата злато в нощното шкафче, не в Мата Хари за 5000 лева на сеанс, смисълът на политиката сме ние, които живеем някъде в страни от тях! Които бачкаме по цял ден, за да напълним хазната, която те смятат, че са длъжни да празнят!Бойко Василев има вид на изцяло изразходван обслужващ журналист. Освен това на мен лично ми омръзна този слалом на журналистите като него между тяхната отговорност и техните работодатели! В задаването на ялови въпроси. Отговорите на нашето съвремие са страшно далеч от въпросите на Бойко Василев!

НЕ ВИ ЛИ СЕ ИСКА ЕДНА „ПАНОРАМА“ С ВОДЕЩ ИВО ИНДЖЕВ?

Сиреч, да се върнем там, от където започнахме!

Източник/ци: "ГЕРБ може и да не влязат в следващия парламент" - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!