Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Онова на премиера” на парти в Монако със Светослав Илчовски (СКАНДАЛНО ВИДЕО)

Лъсна видео на бизнесмена Светослав Илчовски от съвместното му пътуване с милионера на Бойко – Иван Ангелов – Пилето, в Монако. Според твърденията кадрите са от 2017 година.

Илчовски обясни, че след първичното предлагане на акциите (IPO) на „Градус“ АД на Българската фондова борса (БФБ) през 2018 г. закупилите дялове пенсионни фондове са едва ли не откраднали от пенсиите на българите.

„Всеки директор на пенсионен фонд е натискан да купува акции на „Градус“, пише Биволъ и допълва, че не знаел обаче от кого точно са били натискани, като рпедположението е, че от ГЕРБ.

„А схемата е от онова на премиера…Аз съм идвал многократно при него и знам, че е постоянно заедно с премиера“, казва още фермерът, визирайки Пилето.

Според него е предал част от документацията за т.нар. „кухи сделки“ на председателя на Комисията по ревизия Мая Манолова, за „да започнем отнякъде“.

Според него Цеко Минев е бил принуждаван да продаде „Първа Инвестиционна Банка“ на Оманския фонд, инвестирал по-рано в Корпоративна търговска банка АД.

В ефира на “ЕвроДикоф” той заяви, че го били накарали да снима лице, което бил самият Цеко Минев по време на пътуването им с Иван Ангелов – Пилето в Монте Карло. Трябвало да праща снимката на Бойко Борисов, като не е ясно за какво е било това нещо.

Илчовски предостави и снимката, на която според него е изобразен самият Цеко Минев по време на воаяжа до Монако, на който са били поканени приятелите на Иван Ангелов. Прати и видео, на което се забавляват в плажен клуб с Иван Ангелов.

„На Цеко Минев искаха да продаде банката на арабски фонд да вземат голяма комисионна“.

По думите му банкерът също е бил сред пътувалите до Монако приятели на собственика на „Градус“ Иван Ангелов.

Източник/ци: „Онова на премиера” на парти в Монако със Светослав Илчовски (СКАНДАЛНО ВИДЕО) - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!