Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Екатерина Захариева към Слави: Няма как да „изчегърташ“ 850 хиляди избиратели на (проф. Константинов за) ГЕРБ!

„Нашите служби и прокуратурата имат основателни съмнения за руска намеса в съмнителни взривове през последните години в България“. 

Това каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по Нова телевизия Екатерина Захариева, вицепремиер и министър на външните работи.

Тя допълни, че подобно разследване тече и в Чехия и се очакват резултати от него, а междувременно България е получила подкрепа от Чехия и НАТО.

Външният министър смята, че нашите служби напоследък добре си вършат работата и отношението на Русия е резултат от тези разкрития. Захариева подчерта, че стремежът на България е да се поддържат равноправни отношения с Русия.

Според нея е нужно да имаме обща и дългосрочна външна политика на България и тя би трябвало да се следва от всички следващи правителства, това се отнася и за въпросите с РС Македония.

Министърът смята, че сегашната политическа ситуация у нас не вдъхва оптимизъм. Според нея няма как 850 000 хиляди избиратели на ГЕРБ да бъдат „изчегъртани“, както се чуват някои желания.

Мика Зайкова: Кой ви е казал, че хората избират Борисов? Да е жив е здрав проф. Константинов!

Припомняме, че днес Слави Трифонов заяви, че трябва да бъде изчегъртано всичко, направено от ГЕРБ.

Относно изборите и машините за гласуване, Захариева изрази задоволство, че няма да е външен министър в служебното правителство, тъй като ще има големи трудности с гласуването в чужбина. Тя заяви, че не знае къде ще се съхраняват машините в чужбина и кой ще ги охранява.

Екатерина Захариева заяви за предстоящите избори, че няма как да се правят коалиции с БСП и ДПС, а ГЕРБ ще направи всичко възможно да отговори на очакването на избирателите.

Източник/ци: Екатерина Захариева към Слави: Няма как да "изчегърташ" 850 хиляди избиратели на ГЕРБ! - Истината - Новинарският портал

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!