Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кое е „лъжа“, драга ни, Денице Златева! Сама признаваш, че си в „Булгаргаз“ благодарение на ГЕРБ! А да си те носи на рамо Румен Радев!

След като АФЕРА първа информира, че Деница Златева е готвена за министър на външните работи в идващото служебно правителство на Румен Радев, но се е облажила с длъжност, благодарение на ГЕРБ, в Български енергиен холдинг, „Булгаргаз“, първи скочи да  я защитава, иначе бесепарката, главният секретар на Радев – лицето Димитър Стоянов:

РАДЕВ, ТАЯ РАБОТА НЕ КАТО ОНАЯ РАБОТА! ГЛАВНИЯТ ТИ СЕКРЕТАР СРАМ НЯМА ЛИ!

https://afera.bg/

Днес в предаването „Денят с Георги Любенов“ по БНТ Велизар Енчев гласно изрече онова, което АФЕРА беше вече написала, а именно, че бесепарката Деница Златева е назначена в Булгаргаз и „всъщност влиза в кохортата на партия ГЕРБ“.

Деница Златева, която иначе досега мълча и остави на лицето главен секретар на президента Димитър Стоянов да я защитава, изведнъж писна във Фейсбук, че Велизар Енчев бил изрекъл лъжа и щяла да го съди:

„Уважаеми г-н Любенов,

Днес в ефира на воденото от Вас предаване “Денят с Георги Любенов” в ефира на Българска Национална Телевизия,  гостът Ви, г-н Велизар Енчев,  изрече откровени неистини по мой адрес:

“Г-жа Деница Златева е приела да бъде и то в пълна тайна управляващ директор на едно от най-големите държавни енергийни дружества в БГ, което само по себе си означава, че тя влиза, образно казано, в кохортата на партия ГЕРБ”.

А Вие допълнихте: “ преди една година е назначена там от премиера в оставка Борисов, т.е. Борисов е назначил лично Деница Златева”.

Надявам се,  че имате доказателства за твърдението си и той за неговото. Но справка в Търговския регистър на енергийните дружества ще оборят и двете неистини,  да не кажа клевети.

От 1.12.2020 г. съм назначена от Изпълнителния директор на Булгаргаз ЕАД за началник управление “ Административно” ,  позиция,  която съм заемала 13 години в голяма международна компания до 2008 година.

От авторитетно предаване , като воденото от Вас,  зрителите очакват обективност и факти, обосновани на истината.

С г-н Енчев ще се видим в съда,  където очаквам да представи документи,  в подкрепа на неверните му твърдения!

Приемете го като “право на отговор”.

Е, къде е „лъжата“, драга ни, Денице Златева, къде???

Самата Деница Златева признава, че декември 2020 е назначена в „Булгаргаз“ „от Изпълнителния директор на Булгаргаз ЕАД за началник управление “ Административно“.

Шефът на „Булгаргаз“ от кого е назначен, драга ни, Денице Златева, а?

Изпълнителният директор на Булгаргаз е Николай Павлов и такъв е от началото на 2016 година, когато на власт е ГЕРБ, където нищо не става без одобрението на Бойко Борисов, камо ли пък шефски длъжности в БЕХ.

От 27 януари до 4 май 2017 г. пък става министър на енергетиката в служебното правителство на Огнян Герджиков, назначено от Румен Радев.

Та, кое е лъжа, драга ни, Денице Златева?

Че си назначена на поста в „Булгагаз“ по времето на ГЕРБ ли?

Ами това си е чистата истина, която сама си признаваш! А кой определя назначенията в ГЕРБ е ясно и уличните кучета в България.

А нека си те носи на рамо Румен Радев!

Преплели сте се като свински черва, мафия и Хунта ще борите! Ще я „борите“ – отзад!

Afera.bg

Източник/ци: АФЕРА.БГ | КОЕ Е „ЛЪЖА“, ДРАГА НИ, ДЕНИЦЕ ЗЛАТЕВА! САМА ПРИЗНАВАШ, ЧЕ СИ В „БУЛГАРГАЗ“ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ! А ДА СИ ТЕ НОСИ НА РАМО РУМЕН РАДЕВ!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!